Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Zoetermeer? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Zoetermeer

Koeriersbedrijf Zoetermeer - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Zoetermeer - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Zoetermeer? TK Koeriers is dé koerier in Zoetermeer sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Zoetermeer en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Zoetermeer dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zoetermeer een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zoetermeer?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Zoetermeer voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Zoetermeer: 088-6066800

Voordelen koerier Zoetermeer

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Koerier internationaal
spoedkoerier

Spoedkoerier Zoetermeer - Uw tijd, onze prioriteit

Vertrouw op spoedkoerier Zoetermeer voor al uw spoedzendingen binnen en rondom Zoetermeer. Met onze razendsnelle en betrouwbare service garanderen wij dat uw pakketten en documenten veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomen. Ons team van professionele koeriers staat 24/7 paraat om direct te reageren op uw urgente verzendbehoeften.

Snelste levering in Zoetermeer

Bij spoedkoerier Zoetermeer begrijpen wij dat tijd van essentieel belang is. Daarom zetten wij onze snelste koeriers in om ervoor te zorgen dat uw spoedzendingen met de grootste zorg en snelheid worden afgehandeld. Ongeacht de omvang of bestemming van uw goederen, kunt u erop vertrouwen dat het op tijd en in perfecte staat wordt geleverd.

Betrouwbare partnerschap

Spoedkoerier Zoetermeer is uw betrouwbare partner voor spoedzendingen. Met onze uitgebreide ervaring en toegewijde klantenservice zorgen wij ervoor dat uw verzendingen veilig en zonder gedoe worden verwerkt. Onze tevreden klanten uit diverse sectoren vertrouwen op onze expertise en dienstverlening. Kies voor spoedkoerier Zoetermeer en ervaar een ongeëvenaard niveau van efficiëntie en betrouwbaarheid voor uw spoedleveringen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport

Koeltransport Zoetermeer - De betrouwbare keuze voor uw koelbehoeften!

Koeltransport Zoetermeer staat klaar om uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren. Met onze ultramoderne koelwagens en ervaren chauffeurs garanderen wij optimale temperaturen tijdens het transport, of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen.

24/7 betrouwbaarheid en service

Vertrouw op onze 24/7 diensten om aan al uw koelbehoeften te voldoen. Of het nu om dringende leveringen gaat of regelmatige transporten, wij staan altijd voor u klaar. Koeltransport Zoetermeer biedt punctualiteit en betrouwbaarheid, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten terwijl wij voor uw lading zorgen.

Maatwerk oplossingen voor uw bedrijf

Bij koeltransport Zoetermeer begrijpen wij dat elk bedrijf unieke vereisten heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte transportoplossingen die aansluiten op uw specifieke wensen. Profiteer van onze flexibiliteit en klantgerichtheid voor een naadloze en professionele koeltransportervaring.

Neem vandaag nog contact op met koeltransport Zoetermeer en ontdek hoe wij uw koeltransportbehoeften kunnen vervullen met onze hoogwaardige services!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Zoetermeer bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Zoetermeer bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Lansinghage
 • Rokkehage
 • Hoornerhage
 • Zoeterhage
 • Dutch Innovation Park
 • Oosterhage
 • Prisma
 • Bleizo

Voor alle diensten van de koerier in Zoetermeer bezoekt u onze pagina diensten

Koerier Zoetermeer: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Zoetermeer voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Zoetermeer. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Zoetermeer zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Zoetermeer? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Zoetermeer vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Zoetermeer en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Zoetermeer is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Zoetermeer is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Zoetermeer of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Zoetermeer!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Zoetermeer en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Zoetermeer
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Zoetermeer en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Zoetermeer klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Zoetermeer weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Zoetermeer en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Zoetermeer;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Zoetermeer: Snelheid en betrouwbaarheid

Zowel bedrijven als particulieren vertrouwen op onze efficiënte diensten van Spoedkoerier Zoetermeer om tijdgevoelige zendingen te bezorgen. Onze koerierdiensten zijn essentieel voor het soepele functioneren van bedrijven in de stad en daarbuiten. Met talloze logistieke bedrijven die actief zijn in de regio, heeft Zoetermeer een bloeiende handelssector die sterk afhankelijk is van betrouwbare en snelle bezorgservices.

Koeriersdienst Zoetermeer:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zoetermeer een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zoetermeer? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Zoetermeer zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Zoetermeer
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Zoetermeer: een moderne stad vol dynamiek en groen

Zoetermeer, een moderne stad gelegen in Zuid-Holland, heeft een bloeiende gemeenschap en een inwonersaantal van ongeveer 125.000 mensen. De stad staat bekend om zijn prachtige groene omgeving, moderne infrastructuur en levendige sfeer. Met zijn gunstige ligging in de Randstad is Zoetermeer een belangrijk knooppunt voor logistiek en handel. Koerier Zoetermeer speelt een cruciale rol bij het verbinden van bedrijven en bewoners met snelle en efficiënte bezorgdiensten. Of het nu gaat om pakketten, documenten of andere zendingen, Koerier Zoetermeer staat klaar om betrouwbare bezorging te bieden aan diverse bestemmingen.

Zoetermeer: een moderne metropool

Zoetermeer heeft zich ontwikkeld van een bescheiden dorp tot een moderne metropool. Het levendige stadscentrum herbergt talloze winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel bewoners als toeristen. Voor zakelijke behoeften is Koerier Zoetermeer de betrouwbare partner voor snelle en efficiënte leveringen in en rondom de stad.

Kortom, Zoetermeer is een stad vol leven, groen, en educatieve kansen, waar Koerier Zoetermeer en Spoedkoerier Zoetermeer beide essentiële diensten leveren die bijdragen aan het welzijn en de groei van deze bruisende gemeenschap.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina tarieven

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Zoetermeer

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Zoetermeer moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Zoetermeer:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Zoetermeer en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Zoetermeer