Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Denemarken

Wij zijn de koerier voor spoedritten naar Denemarken. 24/7 bereikbaar voor elke rit naar Denemarken. Heeft u direct een koerier naar Denemarken nodig? Wij staan meestal binnen 30 minuten bij u op de stoep.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

  • Gunstige tarieven
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Meedenken in oplossingen
  • Kwaliteit en klantgerichtheid
  • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Direct een spoedkoerier naar Denemarken nodig?

Voor een spoedrit of rit op dezelfde dag voor de koerier voor Denemarken neemt u rechtstreeks contact op
met ons 24/7 spoednummer voor de spoedkoerier naar Denemarken : 088-6066800
Voor algemene vragen die geen dringende spoed hebben belt u ons algemene telefoonnummer voor
de koerier Denemarken: 088-6066810

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf. Wij zijn dan ook uitgebreid gescreend door de
NIWO op betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Hierdoor heeft u de garantie
voor veiligheid en ervaring.

Legoland, Kopenhagen, knäckebröd, hygge, de sprookjesverhalen van Hans Christian Andersen is wat er in je opkomt als je aan Denemarken denkt. Het wereldberoemde LEGO® steentje werd in 1949 uitgevonden door de Deen Ole Kirk Christiansen in de stad Billund.

Denemarken is het kleinste van de vijf Noordse landen. Hoewel Denemarken lid is van de Europese Unie wordt er nog altijd met Deense kronen betaald. De meest gereden route naar Denemarken per auto loopt via Osnabrück, Bremen en Hamburg richting Kolding.

Spoed? Bel direct: 088-6066800

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Denemarken:

TKkoeriers is de internationale spoedkoerier met meer dan 14 jaar ervaring om de zending in elke
grote stad te leveren zoals:

Koerier Kopenhagen
Koerier Aarhus
Koerier Aalborg
Koerier Odense
Koerier Esjberg
Koerier Vejle
Koerier Herning
Koerier Billund

Staat de plaats van uw zending er niet bij? Wij leveren in alle plaatsen door heel Europa!

U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag op ons rekenen op de koerier naar Denemarken.

Voor een spoedrit of rit op dezelfde dag neemt u rechtstreeks contact met ons op via ons spoednummer voor de spoedkoerier Denemarken: 088-6066800

Ook kunt u ons bereiken via info@tkkoeriers.nl en bieden wij u service via onze chatroom.

Wist u dat wij uw zending in Denemarken - Europa sneller en veiliger op bestemming krijgen dan een vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending vervoeren met het koeriersbedrijf Denemarken meestal sneller en veiliger dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Er is geen risico dat uw zending met de koeriersdienst Denemarken ergens in een op of overslag blijft staan of verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons heeft u 24/7 zeer korte lijnen om op de hoogte te blijven van uw zending. Beschadigde goederen kunnen het proces aanzienlijk vertragen en in het ergste geval moeten nieuwe goederen verzonden worden met alle gevolgen en extra kosten van dien!

Waarom geen kostbare en/of spoedzending per vrachtwagen versturen?

De maximumsnelheid bij de internationale koerier Denemarken (bestelbus) ligt hoger dan bij een vrachtwagen. Zeker op lange afstanden kan dit al uren schelen! De spoedkoerier Denemarken rijdt rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops.

Wij behandelen elke verzending uitermate zorgvuldig. Ook worden er geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Beschadigde goederen kunnen het proces aanzienlijk vertragen en in het ergste geval moeten nieuwe goederen verzonden worden met alle gevolgen en extra kosten van dien!

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij de koerier voor transport naar Denemarken. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. Wij hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track & trace optie. Zo kan iedereen de verzending van A tot Z volgen.

Zoals eerder genoemd is er geen risico dat uw verzending ergens in een op of overslag blijft staan of verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons heeft u 24/7 korte lijnen om op de hoogte te blijven van uw zending. Bij ons is de klant nog koning en geen nummer!

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

De voordelen van TK Koeriers

1. Bij ons is het zelfs mogelijk om 2 chauffeurs op 1 bestelbus voor een internationale rit in te schakelen om de reisduur te vertragen.
2. Wij een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf zijn. Dit is een uitgebreide screening door de NIWO op betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Hierdoor heeft u de garantie voor veiligheid en ervaring.
3. Wij als koeriersbedrijf chauffeurs hebben met meer dan 14 jaar ervaring.
4. Wij als koeriersdienst meer dan 250 tevreden opdrachtgevers hebben.

Spoed? Bel direct: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan