Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Finland

Wij zijn de koerier voor spoedritten naar Finland. 24/7 bereikbaar voor elke rit naar Finland. Heeft u direct een koerier naar Finland nodig? Wij staan meestal binnen 30 minuten bij u op de stoep.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

  • Gunstige tarieven
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Meedenken in oplossingen
  • Kwaliteit en klantgerichtheid
  • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Direct een spoedkoerier naar Finland nodig?

Voor een spoedrit of rit op dezelfde dag voor de koerier voor Finland neemt u rechtstreeks contact op
met ons 24/7 spoednummer voor de spoedkoerier naar Finland: 088-6066800. Voor algemene vragen die geen dringende spoed hebben belt u ons algemene telefoonnummer voor de koerier Finland: 088-6066810

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf. Wij zijn dan ook uitgebreid gescreend door de
NIWO op betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Hierdoor heeft u de garantie
voor veiligheid en ervaring.

Finland grenst in het oosten aan Rusland, in het noorden aan Noorwegen en in het noordwesten aan Zweden. Het land heeft ongeveer 5 miljoen inwoners waarvan ruim 10 procent in de hoofdstad Helsinki woont. In Finland vind je meer dan 185.000 meren. Vanwege de vele meren wordt Finland ook wel eens ‘Het land van de duizend meren’ genoemd. Als je geluk hebt kun je in Finland zelfs het noorderlicht zien!

Spoed? Bel direct: 088-6066800

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Finland:

Koerier Helsinki
Koerier Espoo
Koerier Tampere
Koerier Vantaa

Uiteraard ook in de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats van uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen.

U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag op ons rekenen op de koerier naar Finland.

Voor een spoedrit of rit op dezelfde dag neemt u rechtstreeks contact op met ons spoednummer voor de spoedkoerier naar Finland: 088-6066800 en voor algemene informatie belt u ons koeriersbedrijf op 088-6066810

Ook kunt u ons bereiken via info@tkkoeriers.nl en bieden wij u service via onze chatroom.

Wist u dat wij uw zending in Finland  - Europa vaak sneller en veiliger op bestemming kunnen
krijgen dan een vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending vervoeren met het koeriersbedrijf voor Finland meestal sneller en veiliger dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Er is geen risico dat uw zending met de koeriersdienst Finland ergens in een op of overslag blijft staan of verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons heeft u 24/7 zeer korte lijnen om op de hoogte te blijven van uw zending. Beschadigde goederen kunnen het proces aanzienlijk vertragen en in het ergste geval moeten nieuwe goederen verzonden worden met alle gevolgen en extra kosten van dien!

Waarom geen kostbare en/of spoedzending per vrachtwagen versturen?

1. De maximumsnelheid bij de internationale koerier Finland (bestelbus) ligt hoger dan bij een vrachtwagen. Zeker op lange afstanden kan dit al uren schelen! De koeriers rijden rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops.
2. Wij behandelen elke verzending uitermate zorgvuldig. Ook worden er geen andere goederen tegen uw goederen geladen.
3. Beschadigde goederen kunnen het proces aanzienlijk vertragen en in het ergste geval moeten nieuwe goederen verzonden worden met alle gevolgen en extra kosten van dien!
4. De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd.
5. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track & trace optie. Zo kan iedereen de verzending van A tot Z volgen.

Zoals eerder genoemd is er geen risico dat uw zending ergens in een op of overslag blijft staan of verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons heeft u 24/7 zeer korte lijnen om op de hoogte te blijven van uw zending. Bij ons is de klant nog koning en geen nummer!

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

De voordelen van TK Koeriers:

1. Bij ons is het zelfs mogelijk om 2 chauffeurs op 1 bestelbus voor een internationale rit in te schakelen om de reisduur te vertragen.
2. Wij een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf zijn. Dit is een uitgebreide screening door de NIWO op betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Hierdoor heeft u de garantie voor veiligheid en ervaring.
3. Wij als koeriersbedrijf chauffeurs hebben met meer dan 15 jaar ervaring.
4. Wij als koeriersdienst meer dan 250 tevreden opdrachtgevers hebben.

Spoed? Bel direct: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan