Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Frankrijk

Wij zijn de koerier voor spoedritten naar Frankrijk. 24/7 bereikbaar voor elke rit naar Frankrijk. Heeft u direct een koerier naar Frankrijk nodig? Wij staan meestal binnen 30 minuten bij u op de stoep.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

  • Gunstige tarieven
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Meedenken in oplossingen
  • Kwaliteit en klantgerichtheid
  • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Direct een spoedkoerier naar Frankrijk nodig?

Voor een spoedrit of rit op dezelfde dag voor de koerier voor Frankrijk neemt u rechtstreeks contact op
met ons 24/7 spoednummer voor de spoedkoerier naar Frankrijk: 088-6066800
Voor algemene vragen die geen dringende spoed hebben belt u ons algemene telefoonnummer voor
de koerier Frankrijk: 088-6066810

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf. Wij zijn dan ook uitgebreid gescreend door de
NIWO op betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Hierdoor heeft u de garantie
voor veiligheid en ervaring.

Frankrijk! Wie is er niet op vakantie geweest en heeft hier mooie herinneringen beleeft?

Over de lange reis zullen de meningen verdeeld zijn. Voor ons niet! Wij zijn ervaren met lange reizen en op elk moment van de dag of nacht kunnen wij schakelen en vertrekken om de voor u belangrijke zendingen zo snel en zo veilig mogelijk op bestemming te krijgen en dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week. 

Spoed? Bel direct: 088-6066800

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

Wij bezorgen uw zending in heel Frankrijk.

TKkoeriers is de internationale spoedkoerier bij uitstek met meer dan 14 jaar ervaring om de zending in elke grote stad te leveren zoals:

Koerier Parijs
Koerier Lyon
Koerier Toulouse
Koerier Montpellier
Koerier Nantes
Koerier Marseille
Koerier Bordeaux
Koerier Rijsel

Uiteraard ook in de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen zijn of bergdorpen, niks is ons te gek of qua afstand te ver! Wij zijn de internationale koerier voor uw spoedzendingen in Frankrijk, geheel de Benelux en Europa.

Wij zijn de koerier naar Frankrijk voor het transporten van halffabricaten, scheepsonderdelen, vliegtuigonderdelen en machine onderdelen waardoor uw bedrijfsproces weer in werking kan worden gesteld om de inkomstenderving zo laag mogelijk te houden! Ook voor vervoer van belangrijke documenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor een spoedrit of rit op dezelfde dag neemt u rechtstreeks contact op met ons spoednummer voor de spoedkoerier : 088 6066800 en voor algemene informatie belt u ons koeriersbedrijf op 088-6066810.

Ook kunt u ons bereiken via info@tkkoeriers.nl en bieden wij u service via onze chatroom.

Wist u dat wij uw zending in Frankrijk - Europa vaak sneller en veiliger op bestemming kunnen
krijgen dan een vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending per vervoeren met de Frankrijk koerier meestal sneller en veiliger dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Er is geen risico dat uw zending met de spoedkoerier Frankrijk ergens in een op of overslag blijft staan of verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons heeft u 24/7 zeer korte lijnen om op de hoogte te blijven van uw zending. Bij ons is de klant nog koning en geen nummer!

Beschadigde goederen kunnen het proces aanzienlijk vertragen en in het ergste geval moeten nieuwe goederen verzonden worden met alle gevolgen en extra kosten van dien!

Waarom geen kostbare en/of spoedzending per vrachtwagen versturen?

Omdat de maximumsnelheid bij de internationale koerier Frankrijk (bestelbus) hoger ligt dan bij een vrachtwagen. Zeker op lange afstanden kan dit al uren schelen! De koeriers rijden rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops. Ook worden er geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

Beschadigde goederen kunnen het proces aanzienlijk vertragen en in het ergste geval moeten nieuwe goederen verzonden worden met alle gevolgen en extra kosten van dien!

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier. Zoals eerder genoemd is er geen risico dat uw zending ergens in een op of overslag blijft staan of verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons heeft u 24/7 zeer korte lijnen om op de hoogte te blijven van uw zending. Bij ons is de klant nog koning en geen nummer!

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

De voordelen van TK Koeriers

1. Bij ons is het zelfs mogelijk om 2 chauffeurs op 1 bestelbus voor een internationale rit in te schakelen om de reisduur te vertragen.
2. Wij een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf zijn. Dit is een uitgebreide screening door de NIWO op betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Hierdoor heeft u de garantie voor veiligheid en ervaring.
3. Wij als koeriersbedrijf chauffeurs hebben met meer dan 15 jaar ervaring.
4. Wij als koeriersdienst meer dan 250 tevreden opdrachtgevers hebben.

Spoed? Bel direct: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan