Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
image-placeholer

Koerier Zwolle? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Zwolle

Koeriersbedrijf Zwolle - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Zwolle - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Zwolle? TK Koeriers is dé koerier in Zwolle sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Zwolle en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Zwolle dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zwolle een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zwolle?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Zwolle voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Zwolle: 088-6066800

   Voordelen koerier Zwolle

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Zwolle - Uw snelste route naar zorgeloze spoedleveringen!

Spoedkoerier Zwolle is dé keuze voor al uw snelle en betrouwbare bezorgingen in Zwolle en omgeving. Onze efficiënte service garandeert dat uw belangrijke pakketten, documenten of goederen tijdig en veilig worden afgeleverd, zonder gedoe of vertragingen.

24/7 spoedservice in Zwolle

Onze 24/7 spoedservice staat altijd paraat in Zwolle. Onze toegewijde koeriers begrijpen dat urgentie geen wachttijd kent. Of het nu dag of nacht is, spoedkoerier Zwolle zorgt ervoor dat uw dringende zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld en snel op de juiste bestemming arriveert.

Betrouwbare partner voor spoedleveringen

Kies spoedkoerier Zwolle als uw betrouwbare partner voor spoedleveringen. Wij streven naar uw tevredenheid door elke zending met zorg en precisie te behandelen. Onze tarieven zijn concurrerend, en onze focus ligt op het overtreffen van uw verwachtingen bij elke levering.

Met spoedkoerier Zwolle kiest u voor snelheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Wij zijn uw snelste route naar zorgeloze spoedleveringen in Zwolle en omliggende gebieden.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport

Koeltransport Zwolle - Eersteklas koeltransport in Zwolle

Op zoek naar eersteklas koeltransport in Zwolle? Zoek niet verder! Koeltransport Zwolle is uw vertrouwde partner voor al uw temperatuurgevoelige logistieke oplossingen. Ontdek waarom wij de topkeuze zijn in de regio!

Efficiënt en betrouwbaar koeltransport

Bij koeltransport Zwolle begrijpen we de noodzaak van efficiëntie en betrouwbaarheid in de wereld van koeltransport. Onze ultramoderne vloot en ervaren chauffeurs zorgen voor een zorgvuldige en tijdige levering van uw gekoelde vracht, ongeacht de afstand of omvang.

Uw partner in temperatuurbeheersing

Koeltransport Zwolle is uw ultieme partner als het gaat om temperatuurbeheersing. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutica of andere temperatuurgevoelige goederen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Kies voor de expertise van koeltransport Zwolle en ervaar de zekerheid van een betrouwbare partner in temperatuurgevoelige logistiek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw transportbehoeften kunnen vervullen. Uw succes is onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Spoedkoerier nodig in Zwolle?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

De beste en voordeligste koerier in Zwolle bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf in Dieren en omgeving bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Hessenpoort
 • Marslanden
 • Voorst
 • de Vrolijkheid

Voor alle diensten van de koerier in Zwolle bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Internationaal transport vanuit Zwolle? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Zwolle vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Zwolle en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Zwolle is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Zwolle is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Zwolle of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Zwolle!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Zwolle en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Zwolle
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Zwolle en omgeving
 • Ervaring, meer dan 12 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Zwolle bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor de efficiëntste route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Koerier Zwolle weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden. Het wegrijden van distributiewerk of pakketroutes is iets wat vaak stressvol kan zijn en onderschat wordt door koeriersbedrijven die hier geen ervaring in hebben waardoor tijdvlakken niet gehaald zullen worden en het 1 grote chaos kan worden met veel ontevreden klanten.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Zwolle en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Zwolle;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Zwolle: Koeriers in Zwolle

Spoedkoerier Zwolle speelt een essentiële rol in het handhaven van de dynamiek van de stad. Of het nu gaat om het bezorgen van pakketten aan de lokale bedrijven of het verplaatsen van belangrijke documenten, TKkoeriers zorgt voor een soepele logistieke stroom. In noodgevallen waar snelheid cruciaal is, is de spoedkoerier Zwolle de aangewezen held om ervoor te zorgen dat leveringen op tijd en veilig arriveren.

Kwaliteiten en service van de koeriersdienst in Zwolle

Veel ondernemers hebben ons al gevonden als koerier Zwolle en zijn u al met grote tevredenheid voor geweest.  Bent u de volgende tevreden en verbaasde klant over onze snelle en goede service? Nadat wij de zending hebben afgeleverd bij de klant ontvangt u des gewenst de naam en tijdstip van de ontvanger per sms of e-mail.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze :

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit en betrouwbaarheid
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Zwolle
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Zwolle: De knooppuntstad aan de IJssel

Zwolle, een bruisende stad in de provincie Overijssel met een bevolking van circa 127.000 inwoners, is een schatkamer van historie en moderniteit. De stad is gelegen aan de prachtige IJssel en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen.

Een stad van samenwerking

Zwolle staat bekend om zijn hechte gemeenschap en levendige culturele scène. Het inwonersaantal weerspiegelt de diversiteit en warmte van de stad. Dankzij de diensten van de koerier Zwolle blijven lokale bedrijven gedijen, terwijl de spoedkoerier Zwolle borg staat voor snelle en efficiënte leveringen, wat de stad nog dynamischer maakt. Zwolle is niet alleen een stad vol geschiedenis, maar ook een stad die vooruitstrevend is, gedreven door samenwerking en voortdurende groei.

Koerier voor Overijssel

Een spoedkoerier uit Zwolle nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Zwolle nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Zwolle?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Zwolle

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Zwolle moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Zwolle:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Zwolle en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor onze koeriers in Zwolle

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Zwolle