Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

De voordelen van een snelkoerier met TK Koeriers B.V.

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren snelkoeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal snelkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Waarom een snelkoerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand zijn uw goederen per snelkoerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een spoedtransport is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd.

De voordelen een snelkoerier ten opzichte van transport per vrachtwagen

Waarom geen spoedzending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De snelkoeriers rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bij het inschakelen van een koerier voor uw spoedtransport is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Andere spoedeisende opdrachten kunnen zijn:

 • Vertrouwelijke documenten
 • Internationale spoedopdrachten specialisatie!!
 • Paspoorten en Visa
 • Veilig vervoeren van IT servers – computers
 • Audio apparatuur
 • Producten van of voor reclamebureaus
 • Drukwerk dat geaccordeerd moet worden

Wat kost een zending per snelkoerier gemiddeld?

Het exacte tarief voor een spoedzending per snelkoerier is afhankelijk van veel factoren, zoals het gewicht en formaat van het pakket, de bestemming en eventuele niet te voorkomen extra kosten die in rekening gebracht worden zoals tolwegen, veerpont of overnachtingskosten voor een rit van meer dan 10 reisuren. Verder is de levertijd van belang, of de goederen zo snel mogelijk geleverd moeten worden of in een ruimer tijdsbestek.

Is het mogelijk om de koerier live te volgens tijdens het ingeplande spoedtransport?

Ja, het is mogelijk om een snelkoerier live te volgen tijdens het sneltransport. Hiervoor kunnen bedrijven gebruik maken van trackingtechnologie waarmee ze de locaties en routes van hun chauffeurs in realtime kunnen volgen doormiddel van een track en trace link. Dit helpt bij het verbeteren van de efficiëntie en betrouwbaarheid van sneltransport, omdat bedrijven op elk moment kunnen zien wat er gebeurt met goederen. Verder kunnen klanten de live order status volgen en ontvangen zij bij aflevering van de goederen een getekende CMR vrachtbrief per mail inclusief alle benodigde gegevens.

Jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van koeriers

Het is onze prioriteit en verantwoordelijkheid om als snelkoerier alle opdrachten uiterst zorgvuldig en zo snel mogelijk van A naar B te transporteren. Dat zonder tussenstops om het tijdsverlies en de kosten voor u of uw klanten zo laag mogelijk te houden. Door meer dan 15 jaar ervaring en ons uitgebreide, betrouwbare netwerk van koeriers zijn wij de partner voor het uitvoeren van spoedopdrachten. Zowel nationaal als internationaal zijn wij snel inzetbaar tussen B2B en dat 24/7.

Het is ook mogelijk om uw producten live te tracken zodat u inzicht heeft in de aankomsttijd. Ook krijgt u direct na aflevering een volledig afgetekende CMR vrachtbrief als afleverbevestiging in de mailbox inclusief handtekeningen, namen en tijden.

 

Snelkoerier

Snelkoerier voor vandaag op het door uw gewenste tijdstip? Overal binnen Nederland een koerier binnen 30 minuten op afhaallocatie. Bel direct ons  SPOEDNUMMER 088-6066800.

Minder haast, plaats gerust hier een offerte of bel ons algemene nummer op
088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Wat is een snelkoerier?

Een snelkoerier is een persoon die goederen vervoert op korte termijn met veel urgentie voor een snelle levertijd. Ze bieden vaak een betere service dan traditionele postbedrijven, met meestal gegarandeerde leveringen en hogere prioriteit voor de bezorging van waardevolle goederen.

Snelkoeriers zijn bedoeld om het transportproces te versnellen door het leveren direct aan de bestemming in plaats van tussenstops onderweg. Diensten variëren van het vervoeren van documenten tot het vervoeren van grote vracht, met verschillende opties voor bezorging nationaal en internationaal. 

Waarom een snelkoerier?

Een snelkoerier is gespecialiseert in het transporteren van goederen op korte termijn. Het voordeel van een snelkoerier is dat zij verschillende voordelen bieden voor organisaties die hun productiefaciliteiten uitbreiden of verplaatsingen, zoals bezorging en afhalingservices, waardoor er meer tijd wordt gespaard om nieuwe projecten te starten.

Door middel van onze diensten kunnen bedrijven de productiecapaciteit uitbreiden en goederen op tijd verzenden en kosteneffectieve oplossingen voor het transporteren van goederen aanbieden

Met behulp van deze diensten kunnen bedrijven hun producten, documenten en andere goederen snel verzenden. Door middel van een snelkoerier kunnen bedrijven ook betrouwbare bezorgdiensten bieden met minimale vertraging. Snelle leveringen zijn belangrijk voor organisaties die het maximale rendement uit hun investering willen halen.

Eén van de meest voorkomende voordelen van een snelkoerier is dat ze bijna overal ter wereld kunnen leveren, afhankelijk van de grote en het gewicht van de zending, wat betekent dat bedrijven in staat zijn om hun producten bijna overal waar ze nodig zijn te verzenden. Ons bedrijf biedt ook kosteneffectieve oplossingen voor het transporteren van goederen, met name als het gaat om grote volumes en orders.

Een ander voordeel is dat TKkoeriers een uitgebreide ervaring heeft in logistiek en transportdiensten, wat betekent dat bedrijven erop kunnen vertrouwen dat hun bestelling op tijd wordt geleverd. Bovendien bieden wij speciale kortingen en prijsplannen voor bedrijven die regelmatig gebruik maken van onze services.

Tot slot biedt een snelkoerier een flexibele service, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om goederen op elk moment te verzenden. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen ze ook in realtime informatie over de locatie van hun bestelling volgen, wat betekent dat er meer zekerheid is dat orders op tijd worden afgeleverd.

NIWO

Wat zijn de voordelen van uw snelkoerier met Tkkoeriers B.V.

✔ Door onze expertise binnen de transportsector en ons landelijk dekkende netwerk zijn wij in staat om binnen 30 minuten passend transport bij jullie op de stoep te hebben staan. Een ander voordeel is dat wij uw spoedtransport zo efficiënt mogelijk kunnen plannen om voor u de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden!

✔ Wij weten als geen ander dat een snelkoerier met de grootste verantwoordelijkheid moet worden ingepland, deze worden dan ook vaak door ervaren en gecertificeerde koeriers uitgevoerd.

✔ Bij spoedtransport per van goederen denken wij aan het vervoeren van machine onderdelen, belangrijke documenten, technische onderdelen, drukwerk of een levering of nalevering aan de horeca doormiddel van onze koelbussen voor al uw koel-vriestransport.

✔ Als u ons de benodigde gegevens voor de snelkoerier heeft verzonden ontvangt u van ons een orderbevestiging met track en trace. Zo kan u de orderstatus live volgen en ontvangt u direct tijdens aflevering van de zendingen een getekende vrachtbrief in de mail met de namen, tijden en handtekeningen van laad/losadres. Tijdens het afmelden van de order ontvangen wij een GPS locatie van de koerier, zo weet u zeker dat de goederen op de juiste locatie zijn afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

Onze landelijke aanrijtijd is 30 minuten

Door ons uitgebreide landelijk dekkende netwerk zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Nooit eerder was snelheid zo belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie.

Bel voor een spoedopdracht of spoedtransport voor onze snelkoerier op dezelfde dag. Bel dan naar ons spoednummer: 088-6066800. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Geef bij afname van de opdracht een omschrijving van de producten door, zoals: gewicht, lengte x breedte x hoogte - aantal pallets en een omschrijving van het product. Dit kunnen ook documenten zijn of kleine stukgoederen etc.

Voor een internationale rit is het zelfs mogelijk om een extra chauffeur op een bus in te zetten. Zodat de rusttijd verlaagd wordt en uw producten sneller op bestemming zijn. Bij aflevering bellen of sms’en wij gelijk de contactgegevens door van de persoon die de producten ontvangen heeft.