Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

De voordelen van sneltransport met TK Koeriers B.V.

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw sneltransport per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd.

De voordelen van sneltransport ten opzichte van transport per vrachtwagen

Waarom geen spoedzending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bij het inschakelen van een koerier voor uw sneltransport is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Is het mogelijk om de koerier live te volgens tijdens het ingeplande sneltransport?

Mocht het uw wens zijn om de koerier tijdens nationaal of internationaal transport te volgen dan hebben wij hier de mogelijkheid voor middels een track en trace systeem, informeer naar de voorwaarden.

Jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van koeriers

Het is onze prioriteit en verantwoordelijkheid om als spoedkoerier alle opdrachten uiterst zorgvuldig en zo snel mogelijk van A naar B te transporteren. Dat zonder tussenstops om het tijdsverlies en de kosten voor u of uw klanten zo laag mogelijk te houden. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide, betrouwbare netwerk van koeriers zijn wij de partner voor het uitvoeren van spoedopdrachten. Zowel nationaal als internationaal zijn wij snel inzetbaar tussen B2B en dat 24/7.

Het is ook mogelijk om uw producten live te tracken zodat u inzicht heeft in de aankomsttijd. Ook krijgt u direct na aflevering een volledig afgetekende CMR vrachtbrief als afleverbevestiging in de mailbox inclusief handtekeningen, namen en tijden.

Sneltransport

Sneltransport voor vandaag op het door uw gewenste tijdstip? Overal binnen Nederland een koerier binnen 30 minuten op afhaallocatie. Bel direct ons  SPOEDNUMMER 088-6066800.

Minder haast, plaats gerust hier een offerte of bel ons algemene nummer op
088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Sneltransport nodig?

Bent u op zoek naar spoedkoerier voor al uw sneltransport? Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw producten met spoed af te leveren bij u of uw klanten. Bijvoorbeeld een nalevering om uw klanten tevreden te houden, halffabricaten of machine onderdelen zoals scheepsonderdelen, vliegtuigonderdelen of componenten. Waardoor uw bedrijfsproces weer in werking kan worden gesteld om de inkomstenderving zo laag mogelijk te houden.

Wat is sneltransport?

Sneltransport ofwel dezelfde dag de goederen ophalen per koerier en dedicated dezelfde dag leveren of in het geval van internationaal transport is het meestal de dag erna al op bestemming. Bij sneltransport kunnen de goederen 1 envelop, doosje of meerdere pallets tot meer dan 5000 KG zijn. Dit kan op afspraak op het door uw gewenste tijdstip afgehaald en geleverd worden.

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor sneltransport van uw goederen van B2B of een particulieren levering bel dan ons SPOEDNUMMER 088-6066800 voor al uw sneltransport.

Wat zijn de voordelen van uw sneltransport met Tkkoeriers B.V.

✔ Door onze expertise binnen de transportsector en ons landelijk dekkende netwerk zijn wij in staat om binnen 30 minuten passend transport bij jullie op de stoep te hebben staan. Een ander voordeel is dat wij uw sneltransport zo efficiënt mogelijk kunnen plannen om voor u de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden!

✔ TKkoeriers als geen ander dat sneltransport met de grootste verantwoordelijkheid moet worden ingepland, deze worden dan ook vaak door ervaren en gecertificeerde koeriers uitgevoerd.

✔ Bij sneltransport van goederen denken wij aan het vervoeren van machine onderdelen, belangrijke documenten, technische onderdelen, drukwerk of een levering of nalevering aan de horeca doormiddel van onze koelbussen voor al uw koel-vriestransport.

✔ Als u ons een de benodigde gegevens voor de sneltransport opdracht heeft verzonden ontvangt u van ons een orderbevestiging met track en trace. Zo kan u de orderstatus live volgen en ontvangt u direct tijdens aflevering van de zendingen een getekende vrachtbrief in de mail met de namen, tijden en handtekeningen van laad/losadres. Tijdens het afmelden van de order ontvangen wij een GPS locatie van de koerier, zo weet u zeker dat de goederen op de juiste locatie zijn afgeleverd.

Wat kost een zending met sneltransport gemiddeld?

De kosten van sneltransport zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand tussen de ophaal- en afleverlocatie, de grootte en het gewicht van het pakket, de gewenste bezorgtijd en de spoed waarmee de zending moet worden afgeleverd. Gemiddeld kan de prijs variëren van enkele tientallen tot honderden euro's.

Onze landelijke aanrijtijd is 30 minuten

Door ons uitgebreide landelijk dekkende netwerk zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Nooit eerder was snelheid zo belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie.

Bel voor een spoedopdracht of sneltransport op dezelfde dag naar ons spoednummer: 088-6066800. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Geef bij afname van de opdracht een omschrijving van de producten door, zoals: gewicht, lengte x breedte x hoogte - aantal pallets en een omschrijving van het product. Dit kunnen ook documenten zijn of kleine stukgoederen etc.

Voor een internationale rit is het zelfs mogelijk om een extra chauffeur op een bus in te zetten. Zodat de rusttijd verlaagd wordt en uw producten sneller op bestemming zijn. Bij aflevering bellen of sms’en wij gelijk de contactgegevens door van de persoon die de producten ontvangen heeft.

Andere spoedeisende opdrachten kunnen zijn:

 • Vertrouwelijke documenten
 • Internationale spoedopdrachten specialisatie!! (Wij kunnen hierin zeer snel schakelen)
 • Paspoorten en Visa
 • Veilig vervoeren van IT servers – computers
 • Audio apparatuur
 • Producten van of voor reclamebureaus
 • Drukwerk dat geaccordeerd moet worden

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending tijdens sneltransport met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO