Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

De voordelen van spoedtransport met TK Koeriers B.V.

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw spoedtransport per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een spoedtransport is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd.

De voordelen van spoedtransport ten opzichte van transport per vrachtwagen

Waarom geen spoedzending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bij het inschakelen van een koerier voor uw spoedtransport is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Andere spoedeisende opdrachten kunnen zijn:

 • Vertrouwelijke documenten
 • Internationale spoedopdrachten specialisatie !!
 • Paspoorten en Visa
 • Veilig vervoeren van IT servers – computers
 • Audio apparatuur
 • Producten van of voor reclamebureaus
 • Drukwerk dat geaccordeerd moet worden

Jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van koeriers

Het is onze prioriteit en verantwoordelijkheid om als spoedkoerier alle opdrachten uiterst zorgvuldig en zo snel mogelijk van A naar B te transporteren. Dat zonder tussenstops om het tijdsverlies en de kosten voor u of uw klanten zo laag mogelijk te houden. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide, betrouwbare netwerk van koeriers zijn wij de partner voor het uitvoeren van spoedopdrachten. Zowel nationaal als internationaal zijn wij snel inzetbaar tussen B2B en dat 24/7.

Het is ook mogelijk om uw producten live te tracken zodat u inzicht heeft in de aankomsttijd. Ook krijgt u direct na aflevering een volledig afgetekende CMR vrachtbrief als afleverbevestiging in de mailbox inclusief handtekeningen, namen en tijden.

Onze landelijke aanrijtijd is 30 minuten

Door ons uitgebreide landelijk dekkende netwerk zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Nooit eerder was snelheid zo belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie.

Bel voor een spoedopdracht of spoedtransport op dezelfde dag naar ons spoednummer: 088-6066800. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Geef bij afname van de opdracht een omschrijving van de producten door, zoals: gewicht, lengte x breedte x hoogte - aantal pallets en een omschrijving van het product. Dit kunnen ook documenten zijn of kleine stukgoederen etc.

Voor een internationale rit is het zelfs mogelijk om een extra chauffeur op een bus in te zetten. Zodat de rusttijd verlaagd wordt en uw producten sneller op bestemming zijn.

Spoedtransport

Spoedtransport voor vandaag op het door uw gewenste tijdstip? Overal binnen Nederland een koerier binnen 30 minuten op afhaallocatie. Bel direct ons  SPOEDNUMMER 088-6066800.

Minder haast, plaats gerust hier een offerte of bel ons algemene nummer op
088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Wat is spoedtransport?

Spoedtransport per koerier is een zeer waardevolle service aan bedrijven die dringende goederen of documenten nodig hebben. Met deze service kunnen bedrijven hun producten binnen een korte tijd overal ter wereld verzenden, wat betekent dat uw organisatie efficiënt en op tijd kan leveren.

Het belang van spoedtransport per koerier wordt vooral duidelijk als er sprake is van urgente zendingen, zoals documentatie die moet worden geverifieerd of goederen die dringend nodig zijn. Met deze service worden goederen verzonden binnen een korte tijd, waardoor ze snel en betrouwbaar op de juiste bestemming aankomen.

Andere voordelen van spoedtransport

Een ander voordeel van spoedtransport per koerier is dat u erop kunt vertrouwen dat het pakket veilig afgeleverd wordt. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal uitgeruste voertuigen met GPS-tracking om ervoor te zorgen dat het transport veilig verloopt, wat betekent dat het pakket op tijd en in goede staat wordt afgeleverd. U kunt er ook zeker van zijn dat uw documenten of producten discreet behandeld worden, aangezien koerierservices meestal gebonden zijn aan strikte geheimhoudingsregels.

Kortom, spoedtransport per koerier is een waardevolle service voor bedrijven die dringende zendingen nodig hebben. Met deze service kunnen bedrijven hun producten snel en betrouwbaar op de juiste bestemming afleveren, waardoor ze efficiënt kunnen opereren en een goede service aan hun klanten bieden.

NIWO

Wat zijn de voordelen van uw spoedtransport met Tkkoeriers B.V.

✔ Door onze expertise binnen de transportsector en ons landelijk dekkende netwerk zijn wij in staat om binnen 30 minuten passend transport bij jullie op de stoep te hebben staan. Een ander voordeel is dat wij uw spoedtransport zo efficiënt mogelijk kunnen plannen om voor u de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden!

✔ Wij weten als geen ander dat spoedtransport met de grootste verantwoordelijkheid moet worden ingepland, deze worden dan ook vaak door ervaren en gecertificeerde koeriers uitgevoerd.

✔ Bij spoedtransport van goederen denken wij aan het vervoeren van machine onderdelen, belangrijke documenten, technische onderdelen, drukwerk of een levering of nalevering aan de horeca doormiddel van onze koelbussen voor al uw koel-vriestransport.

✔ Als u ons een de benodigde gegevens voor de spoedtransport opdracht heeft verzonden ontvangt u van ons een orderbevestiging met track en trace. Zo kan u de orderstatus live volgen en ontvangt u direct tijdens aflevering van de zendingen een getekende vrachtbrief in de mail met de namen, tijden en handtekeningen van laad/losadres.

Tijdens het afmelden van de order ontvangen wij een GPS locatie van de koerier, zo weet u zeker dat de goederen op de juiste locatie zijn afgeleverd.

Wat kost een zending met spoedtransport gemiddeld?

Het exacte tarief voor een zending per spoedtransport met de koerier is afhankelijk van veel factoren, zoals het gewicht en formaat van de goederen, de bestemming en eventuele extra kosten die in rekening gebracht worden zoals niet te voorkomen kosten zoals boot, tolwegen en overnachtingskosten voor een rit langer dan 10 uur. Verder is de levertijd van belang, of de goederen zo snel mogelijk geleverd moeten worden of in een ruimer tijdsbestek.

Is het mogelijk om de koerier live te volgens tijdens het ingeplande spoedtransport?

Ja, het is mogelijk om een koerier live te volgen tijdens spoedtransport. Hiervoor kunnen bedrijven gebruik maken van trackingtechnologie waarmee ze de locaties en routes van hun chauffeurs in realtime kunnen volgen doormiddel van een track en trace link. Dit helpt bij het verbeteren van de efficiëntie en betrouwbaarheid van spoedtransport, omdat bedrijven op elk moment kunnen zien wat er gebeurt met goederen. Verder kunnen klanten de live order status volgen en ontvangen zij bij aflevering van de goederen een getekende CMR vrachtbrief per mail inclusief alle benodigde gegevens.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO