Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Vriestransport

Vriestransport nodig? Wij zorgen dat binnen heel Nederland een koerier binnen 30 minuten bij u op locatie staat. Bel direct ons SPOEDNUMMER 088-6066800.

Minder haast, plaats gerust hier een offerte of bel ons algemene nummer op 088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Koeltransport is het vervoeren van producten die gekoeld of bevroren moeten worden om hun kwaliteit en voedselveiligheid te behouden. Producten die koeltransport vereisen, zijn vaak voedingsmiddelen zoals vlees, vis, zuivelproducten, groentes en fruit. Soms wordt ook medicatie vervoerd via koeltransport.

De voordelen van TK Koeriers B.V.

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Spoedkoerier

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

Tkkoeriers de specialist voor al uw vriestransport

TKKoeriers is een professionele koerierdienst, gespecialiseerd in vriestransport. Ons team van ervaren en getrainde chauffeurs heeft de vaardigheden en kennis om uw product veilig naar elke bestemming te vervoeren.

Wij zijn de perfecte partner voor al uw geconditioneerde transportbehoeften. Onze professionele service zorgt ervoor dat elke levering op tijd wordt afgeleverd met maximale zorg voor productkwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op via ons spoednummer 088-6066800  om meer te weten te komen over hoe we uw bedrijf kunnen helpen.

Wij zijn een gespecialiseerd koeriersbedrijf die zich onder andere richt op vriestransport. Onze diensten staan bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en bestemmingslocaties dat ons in staat stelt om levensmiddelen, farmaceutische producten en andere temperatuurgevoelige goederen snel te leveren overal in Europa.

Ons team staat altijd paraat om alle taken naar behoren af te handelen. We hebben een uitgebreid netwerk van koeriers en kunnen in veel gevallen snelle levertijden garanderen. Bovendien bieden we aanvullende diensten zoals tracking en trace voor het volgen van de koerier en track en trace voor het live volgen van de orderstatus. Verder ontvangt u bij aflevering van uw bevroren producten direct de benodigde gegevens in de mail, zoals de getekende CMR vrachtbrief.

Ons systeem van temperatuurregeling en monitoring garandeert dat uw producten op de juiste temperatuur gehouden worden. Onze bussen en vrachtwagens zijn voorzien van een live temperatuur logsysteem, hiermee kunnen wij live de temperatuur controleren en zo nodig een temperatuurlog uitprinten van de temperatuur gedurende een opdracht.

24 uurs service voor al uw vriestransport

Daarnaast biedt TKKoeriers ook een bezorgingsservice die 24/7 beschikbaar is, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw product altijd op tijd wordt afgeleverd. We staan garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit in al onze transportoplossingen en bieden onze service al aan vanaf 1 pakket, krat tot meerdere pallets tot een gewicht van een paar ton!

Wij als toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in vriestransport. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide logistieke netwerk, biedt TKKoeriers betrouwbare en efficiënte oplossingen om producten op tijd te leveren overal in Europa. Onze klantgerichte service staat bovenaan de lijst met prioriteiten, waardoor wij altijd klaar staan om onze klanten te helpen met alle gewenste transportbehoeften. Door het gebruik van geavanceerde technologieën, kan TKKoeriers de kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen bij elke vracht die wij afleveren tijdens vriestransport. Met onze uitgebreide ervaring in vriestransport, stellen wij onze klanten in staat om producten te leveren waar en wanneer nodig met een minimale hoeveelheid tijd- en energieverspilling.

Welk transportmiddel voor uw vriestransport?

Met onze moderne transportmiddelen, waaronder koelwagens en vrachtwagens die speciaal zijn ontworpen voor vriestransport, staan we altijd klaar om uitstekende service te leveren aan al onze klanten. Wij bieden betrouwbare, efficiënte en veilige oplossingen voor klanten die de best mogelijke service verwachten. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind om logistieke uitdagingen aan te gaan met behulp van onze state-of-the-art koelingstechnologie en modern materiaal.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vervoer van uw producten die gevoelig zijn voor temperaturen onder nul en boven nul, dan is TKKoeriers de juiste keuze.

Onze chauffeurs voor uw vriestransport

Onze chauffeurs werken volgens de hoogste industrienormen en gebruiken alleen temperatuurgecontroleerde voertuigen om ervoor te zorgen dat uw goederen op de juiste temperatuur worden gehouden. We bieden ook 24/7 tracking van uw lading, waardoor klanten altijd up-to-date informatie hebben over hun bestelling.
We begrijpen hoe belangrijk temperaturen zijn voor productkwaliteit en beveiliging, dus we nemen extra maatregelen om er zeker van te zijn dat uw goederen veilig en onbeschadigd aankomen. Onze klanten waarderen ons voor de flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelle service die we bieden.

Met behulp van ons uitgebreide netwerk aan chauffeurs en voertuigen zijn wij in staat om elke bestemming te bereiken met de hoogste mate van efficiëntie en veiligheid. We houden altijd rekening met de specifieke vereisten van elke klant en bieden een uitstekende service. Onze chauffeurs zijn deskundig, gecertificeerd en ervaren in het vervoeren van vriesproducten. Dankzij ons betrouwbare systeem wordt de temperatuur constant gehouden, waardoor klanten erop kunnen vertrouwen dat hun product op de beste manier wordt vervoerd. Kortom, TKKoeriers is de perfecte partner als het gaat om vriestransport!

Andere gekoelde of diepvriesproducten kunnen zijn:

 • Medicijnen
 • Vaccins
 • Bloemen en planten
 • Groenten en fruit
 • Zuivelproducten
 • Vlees, vis en zeevruchten
 • Halffabricaten en ingrediënten

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw zending met diepvries transport vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het diepvries transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een diepvrieskoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd.

Wat zijn de voordelen van een koerier ten opzichte van diepvries transport per vrachtwagen?

Waarom geen diepvries transport zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bij het inschakelen van een spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Vraag direct een offerte aan