Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Bosnië en Herzegovina ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Bosnië en Herzegovina - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Bosnië en Herzegovina? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Bosnië ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersbedrijf Bosnië luchtfoto koerier
Koeriersbedrijf Bosnië vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Bosnië

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Bosnië en Herzegovina - Uw partner voor snelle en veilige zendingen!

Vertrouw op spoedkoerier Bosnië en Herzegovina voor snelle en efficiënte bezorging van uw goederen en documenten. Met ons uitgebreide netwerk en toegewijd team zorgen wij ervoor dat uw zendingen veilig en op tijd aankomen, zowel binnen Bosnië en Herzegovina als internationaal.

Betrouwbaarheid van spoedkoerier Bosnië en Herzegovina

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid essentieel is bij koeriersdiensten. Daarom staat spoedkoerier Bosnië en Herzegovina bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Onze trackrecord van succesvolle en tijdige leveringen spreekt voor zich.

Betrouwbaarheid voorop

Spoedzending nodig op elk moment? Onze 24/7 service garandeert dat wij altijd klaarstaan om aan uw verzendbehoeften te voldoen. Spoedkoerier Bosnië en Herzegovina is uw betrouwbare partner, of het nu gaat om een lokale levering of een internationale zending.

Kies vandaag nog voor spoedkoerier Bosnië en Herzegovina en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die jouw zendingen verdienen. Wij brengen uw goederen daar waar ze moeten zijn, wanneer ze moeten zijn!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Bosnië en Herzegovina - Betrouwbare koeltransport diensten

Op zoek naar een naadloze oplossing voor koeltransport naar Bosnië en Herzegovina? Zoek niet verder! Ons toegewijde team biedt efficiënte en betrouwbare koeltransportdiensten naar elke bestemming in Bosnië en Herzegovina. Met geavanceerde koeltechnologieën zorgen wij ervoor dat uw bederfelijke goederen hun optimale versheid behouden, ongeacht de afstand.

Koeltransport Bosnië en Herzegovina expertise

Onze expertise in koeltransport naar Bosnië en Herzegovina stelt ons in staat om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige ladingen, wij staan garant voor een zorgvuldige behandeling en tijdige levering. Ons ervaren team begrijpt de lokale voorschriften en logistieke uitdagingen, waardoor uw vracht in veilige handen is.

Flexibele opties voor koeltransport Bosnië en Herzegovina

Wij bieden flexibele transportopties voor uw lading naar Bosnië en Herzegovina. Van volledige vrachtwagenladingen tot gedeelde zendingen, wij passen onze diensten aan op basis van uw vereisten. Met ons uitgebreide netwerk en toegewijde klantenservice kunt u vertrouwen op een vlekkeloze koeltransportervaring. Kies voor probleemloos en efficiënt koeltransport naar Bosnië en Herzegovina met ons betrouwbare team.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Bosnië? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Bosnië en Herzegovina?

Een spoedkoerier voor Bosnië en Herzegovina is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over onze spoedservice ga naar de pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar Bosnië? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier naar Bosnië?

Tot een afstand van 2000 km blijkt het vaak efficiënter en sneller om uw zending per koerier naar Bosnië en Herzegovina te vervoeren dan per vliegtuig. Dit komt door de diverse vereiste laad- en losprocedures, douaneformaliteiten, en complexe vliegschema's die moeten worden gevolgd bij luchtvracht, samen met het transport van en naar de luchthaven.

Risico

Het verzenden van zendingen via luchtvracht is kostbaar en brengt een groter risico op beschadiging met zich mee, omdat de producten door verschillende handen gaan tijdens het proces.

Bij het verzenden van uw zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat de goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden omgewisseld, wat leidt tot verkeerde aflevering en aanzienlijke kosten of inkomstenderving. Wij zijn de koeriersdienst voor Bosnië en Herzegovina, 24/7 beschikbaar voor heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport, zoals aflevertijd of orderstatus.

Traceerbaarheid

Op verzoek ontvangt u een track en trace-code om de koerier en/of de orderstatus in realtime te volgen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in al ons transport, en bieden zelfs de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd aanzienlijk te verminderen.

Waarom een internationaal koerier naar Bosnië en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier naar Bosnië en Herzegovina is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf naar Bosnië en Herzegovina is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Bosnië of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Bosnië en Herzegovina | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Bosnië en Herzegovina
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Bosnië en Herzegovina
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Bosnië en Herzegovina: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Bosnië en Herzegovina, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Bosnië en Herzegovina wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar Bosnië en Herzegovina

NIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Bosnië en Herzegovina

Bosnië en Herzegovina, gelegen in Zuidoost-Europa, betovert met een rijke mix van culturen en adembenemende landschappen. Van historische steden zoals Sarajevo tot de majestueuze natuur van de Balkan, biedt het land een unieke ervaring voor reizigers en cultuurliefhebbers.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Bosnië en Herzegovina:

 • Sarajevo
 • Banja Luka
 • Tuzla
 • Zenica
 • Mostar

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koeriersbedrijf Bosnië Mostar brug koerier

Een internationaal spoedkoerier naar Bosnië nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Bosnië en Herzegovina nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Bosnië en Herzegovina?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Bosnië

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Bosnië moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Bosnië:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Bosnië en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Bosnië. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier naar Bosnië.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Bosnië