Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier Boxtel ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Boxtel

Koerier Boxtel - Uw vertrouwde partner voor een eersteklas koeriersdienst in Boxtel! TK Koeriers, dé ultieme koerier in Boxtel sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar lokale expertise dé optimale transportoplossing. Met onze 24/7 beschikbare dienstverlening staan wij paraat om uw zendingen flexibel, kostenefficiënt en razendsnel te bezorgen. Stop met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. Binnen slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending met zorg te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren niet alleen snel, maar ook betrouwbaar, precies zoals wij beloven.

TK Koeriers is dé keuze in Boxtel voor het vervoeren van klein transport, variërend van een enveloppe en klein pakket tot meerdere pallets of distributieroutes. Vertrouw op ons om uw zendingen met uiterste zorg en snelheid te behandelen en te leveren, telkens weer.

TK Koeriers is het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Boxtel dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Boxtel een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Boxtel? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Boxtel ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Boxtel: 088-6066800
Koeriersbedrijf Boxtel Kasteel Stapelen koerier
Koeriersbedrijf Boxtel vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

    Voordelen koerier Boxtel

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Boxtel - Uw snelle schakel voor spoedbezorgingen!

Spoedkoerier Boxtel staat synoniem voor snelheid en betrouwbaarheid in bezorgdiensten. Onze ervaren koeriers zijn gespecialiseerd in het efficiënt en veilig afleveren van uw kostbare zendingen. Bij Spoedkoerier Boxtel begrijpen wij dat tijd van essentieel belang is, en daarom garanderen wij u razendsnelle leveringen, zonder enige compromissen.

24/7 spoedkoerier dienst in Boxtel

Onze 24/7 spoedkoerierservice in Boxtel is er om aan uw spoedbehoeften te voldoen, op elk moment van de dag of nacht. Spoedkoerier Boxtel staat altijd paraat om uw goederen en documenten snel en veilig op te halen en af te leveren. Uw dringende zendingen zijn onze prioriteit, ongeacht het tijdstip.

Op maat gemaakte spoedkoerier oplossingen

Bij spoedkoerier Boxtel begrijpen wij dat geen twee zendingen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen. Of u nu lokale leveringen in Boxtel nodig heeft of internationale verzendingen wilt regelen, spoedkoerier Boxtel heeft de expertise en capaciteit om het voor u te regelen.

Kies spoedkoerier Boxtel als uw betrouwbare partner voor spoedbezorgingen. Wij brengen snelheid en efficiëntie samen, en staan klaar om aan al uw dringende bezorgbehoeften te voldoen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Boxtel - Uw ijskoude garantie voor naadloos transport

Wanneer betrouwbaarheid cruciaal is voor uw koeltransportbehoeften, is er maar één naam die u moet onthouden: Koeltransport Boxtel. Wij zijn dé experts in het veilig en efficiënt transporteren van temperatuurgevoelige ladingen. Onze moderne vloot en ervaren chauffeurs garanderen dat uw goederen altijd op tijd en in perfecte staat op hun bestemming aankomen.

Op maat gemaakte koeloplossingen

Koeltransport Boxtel begrijpt dat elk product zijn eigen specifieke transportvereisten heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte koeloplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften. Of het nu gaat om diepgevroren voedsel, farmaceutische producten of andere bederfelijke goederen, wij zorgen ervoor dat de juiste temperatuur gedurende de hele reis wordt gehandhaafd.

Uw partner voor koellogistiek

Koeltransport Boxtel is niet zomaar een transportbedrijf; wij zijn uw partner in koellogistiek. Onze toewijding aan klanttevredenheid betekent dat wij altijd klaarstaan om aan uw verwachtingen te voldoen en uw lading veilig en vers af te leveren.

Kies voor koeltransport Boxtel en ervaar de gemoedsrust die komt met uitmuntende gekoelde transportdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Bij Koeltransport Boxtel staat uw lading altijd op de eerste plaats!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Boxtel bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Boxtel bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Ladonk
 • Vorst
 • Duit
 • Dukaat
 • Daasdonk
 • Bergstraat

Voor alle diensten van koerier Boxtel bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Boxtel: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan met onze koerier in Boxtel. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Boxtel voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft voor onze koerier Lochem een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Boxtel. In een stad met ruim 30.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Boxtel zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Boxtel? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Boxtel?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Boxtel te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Boxtel, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Boxtel en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Boxtel is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Boxtel is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Boxtel of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Boxtel!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Boxtel en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Boxtel
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Boxtel en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Boxtel bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Boxtel weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in BoxtelNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Boxtel daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Boxtel;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, onze koerier uit Boxtel niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Boxtel: Noodzakelijke dienstverlening

Spoedkoerier Boxtel is er ook om te helpen in noodgevallen. Of het nu gaat om medische leveringen, dringende documenten of onverwachte situaties, deze dienst staat altijd paraat om snel en effectief te reageren. In Boxtel weten we dat we op onze koeriers kunnen rekenen, wat de situatie ook is.

Boxtel is een stad met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst. Met haar inwoners en moderne diensten zoals koerier Boxtel en spoedkoerier Boxtel, blijft deze stad zich ontwikkelen en bloeien.

Koeriersdienst Boxtel:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Boxtel een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Boxtel? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Boxtel zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Boxtel
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Boxtel: Een historische stad met moderne diensten

Boxtel, gelegen in het hart van Noord-Brabant, is een stad doordrenkt met geschiedenis en levendige cultuur. Met een inwonersaantal van ongeveer 30.000, is Boxtel een pittoreske plek waar traditie en vooruitgang samenkomen. De stad heeft haar historische charme behouden met sfeervolle straten en oude gebouwen die haar rijke verleden weerspiegelen. Zoekt u een moderne koeriersdienst in Boxtel dan is TK koeriers de aangewezen transportpartner.

Logistiek centrum

De hechte gemeenschap van Maassluis weerspiegelt zich in het inwonersaantal en de gezellige sfeer van de stad. Dankzij de diensten van de koerier Maassluis blijven lokale bedrijven gedijen, terwijl de spoedkoerier Maassluis garant staat voor snelle en betrouwbare leveringen, wat de onderlinge samenwerking in de stad versterkt. Maassluis is niet alleen een stad van historie, maar ook een stad waar de gemeenschap en bedrijven hand in hand gaan om de stad te laten floreren.

Een spoedkoerier uit Boxtel nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Boxtel nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat kost een koerier uit Boxtel?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Boxtel

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Boxtel moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Boxtel:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Boxtel en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Boxtel

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht van of naar Boxtel op dezelfde dag voor de koerier Boxtel via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Boxtel