Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Deurne ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Deurne

Koerier Deurne - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Deurne? TK Koeriers, de ultieme koerier in Deurne sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Deurne voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Deurne dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Deurne een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Deurne? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Deurne ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Deurne: 088-6066800
Koeriersbedrijf Deurne vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Deurne

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Deurne - Uw betrouwbare partner voor snelle leveringen

Op zoek naar een spoedkoerier in Deurne die jouw logistieke uitdagingen met snelheid en precisie aanpakt? Kies voor spoedkoerier Deurne, dé toonaangevende express leveringsdienst in de regio.

Snelheid zonder compromissen

Spoedkoerier Deurne is synoniem met snelheid. Met ons uitgebreide netwerk en toegewijde team van chauffeurs zorgen wij ervoor dat jouw zendingen op tijd en onbeschadigd op de gewenste bestemming aankomen. Wij begrijpen de waarde van tijd in het bedrijfsleven en beloven snelle resultaten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit

Spoedkoerier Deurne is uw betrouwbare partner voor spoedleveringen, ongeacht de omvang of complexiteit van je verzending. Wij passen onze diensten aan uw behoeften aan en bieden flexibele oplossingen die voldoen aan uw eisen.

Kies spoedkoerier Deurne voor een snel, betrouwbaar, en flexibel koeriersbedrijf dat uw logistieke uitdagingen met gemak aanpakt. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw spoedleveringen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Deurne - Uw koellogistieke partner voor versheid en betrouwbaarheid

Wanneer betrouwbaarheid en precisie van vitaal belang zijn voor uw koeltransportbehoeften, dan is koeltransport Deurne de naam die u moet onthouden. Ons toegewijde team en moderne vloot staan bekend om hun betrouwbaarheid bij het leveren van hoogwaardige gekoelde logistieke oplossingen. Wij brengen uw bederfelijke goederen veilig en op tijd op hun bestemming.

Maatwerk koeloplossingen

Bij koeltransport Deurne begrijpen wij dat geen twee zendingen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte koeloplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke eisen. Of het nu gaat om diepvriesproducten, verse levensmiddelen, of farmaceutische producten, onze geavanceerde koeltechnologie zorgt ervoor dat de optimale temperatuur gedurende het hele transport wordt gehandhaafd.

Uw partner in gekoelde logistiek

Koeltransport Deurne is niet zomaar een transportbedrijf; wij zijn uw partner in gekoelde logistiek. Onze klantgerichte aanpak garandeert dat wij altijd aan uw verwachtingen voldoen en uw lading veilig en vers afleveren.

Kies voor koeltransport Deurne en ervaar de voordelen van hoogwaardig gekoeld transport. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Wij staan klaar om uw koeltransportbehoeften te vervullen en uw verse producten in topconditie te houden!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Deurne bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Deurne bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Binderen-Zuid
 • Grote Bottel
 • Helmondsingel
 • Kranenmortel
 • Leemskuilen
 • ’t Rijt-Oost
 • Poort van Deurne

Voor alle diensten van koerier Deurne bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Deurne: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan met onze koerier in Deurne. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Deurne voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft voor onze koerier Deurne een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Deurne. In een stad met ruim 32.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Deurne zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Deurne? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Deurne?

Binnen een straal van 2000 km is het vaak efficiënter en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Deurne te versturen dan met het vliegtuig. Dit komt door de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. Bij ons gaan de goederen niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Daarnaast worden er bij ons geen goederen bijgeladen of tegen andere goederen gezet, wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Deurne, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Als extra voordeel heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom zou u kiezen voor een internationale koerier vanuit Deurne in plaats van een klein spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Deurne is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Deurne is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Deurne of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Deurne!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Deurne en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Deurne
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Deurne en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Deurne bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Deurne weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in DeurneNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Deurne daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Deurne;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, onze koerier uit Deurne niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Deurne: Snelheid in nood

In tijden van urgentie vertrouwt Deurne op spoedkoerier Deurne. Of het nu gaat om dringende medische leveringen, belangrijke documenten of onvoorziene omstandigheden, deze dienst staat altijd paraat. Spoedkoerier Deurne garandeert een snelle en zorgvuldige afhandeling van kritieke situaties.

Deurne is niet alleen een stad met een rijke geschiedenis, maar ook een stad die zich dynamisch ontwikkelt. Met haar inwoners en de onmisbare diensten van koerier Deurne en spoedkoerier Deurne, blijft deze stad gedijen en evolueren in de moderne tijd.

Koeriersdienst Deurne:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Deurne een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Deurne? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Deurne zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Deurne
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Deurne: Een historische schat in Noord-Brabant

Met een inwonersaantal van ongeveer 32.000, is Deurne een charmante stad in de provincie Noord-Brabant met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege middeleeuwen. De stad ademt historische pracht uit met haar goed bewaard gebleven monumenten, zoals het imposante kasteel en de schilderachtige dorpskern.

Koerier Deurne: Efficiënte logistiek

Deurne is een stad die bruist van economische activiteit en bedrijvigheid. Koerier Deurne speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de lokale en regionale logistiek. Met betrouwbare en efficiënte diensten draagt koerier Deurne bij aan de groei van bedrijven en de welvaart van de stad.

Een spoedkoerier uit Deurne nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Deurne nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Deurne?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Deurne

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Deurne moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Deurne:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Deurne en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Deurne

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht van of naar Deurne op dezelfde dag voor de koerier Deurne via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Deurne