Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Ermelo ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Ermelo

Koerier Ermelo - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Ermelo? TK Koeriers, de ultieme koerier in Ermelo sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Ermelo bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Ermelo dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Ermelo een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Ermelo? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Ermelo ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Ermelo : 088-6066800

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Ermelo

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Ermelo - Snelheid is Onze Kracht

Op zoek naar een spoedkoerier in Ermelo die uw zendingen met de hoogste prioriteit behandelt? Spoedkoerier Ermelo staat voor u klaar!

Met Spoedkoerier Ermelo bent u verzekerd van een ongeëvenaarde snelheid en precisie in de levering van uw goederen. Onze toegewijde koeriers begrijpen de betekenis van tijdgevoelige leveringen. Of het nu gaat om belangrijke documenten of kostbare ladingen, Spoedkoerier Ermelo garandeert snelle en veilige bezorging, waar en wanneer u maar wilt.

Lokale Expertise

Met diepgaande kennis van de regio Ermelo en een uitgebreid netwerk van routes, bieden wij de snelste leveringsoplossingen. Onze koeriers kennen de beste wegen en zijn altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie.

Betrouwbaarheid Boven Alles

Kies voor gemoedsrust. Bij Spoedkoerier Ermelo zijn uw goederen in veilige handen. Wij behandelen elke zending met de grootste zorg en aandacht, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

Waar wacht u nog op? Vertrouw op Spoedkoerier Ermelo voor al uw spoedleveringen. Wij brengen uw goederen op tijd, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Ermelo - Uw Partner in Temperatuurbeheer

Op zoek naar een vlekkeloze oplossing voor uw koeltransportbehoeften in Ermelo en omgeving? Koeltransport Ermelo staat voor u klaar met ongeëvenaarde expertise en toewijding.

Ongeëvenaarde Expertise

Met jarenlange ervaring in de sector biedt Koeltransport Ermelo deskundig koeltransport voor zowel bedrijven als particulieren. Onze geavanceerde vloot van koelwagens is uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor wij uw producten op de juiste temperatuur kunnen houden, of het nu om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige lading gaat.

Maatwerk op Maat van Uw Behoeften

Of u nu een kleine zending heeft of een grootschalige distributieplant beheert, Koeltransport Ermelo biedt maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie maakt ons de eerste keuze voor koeltransport in Ermelo.

Kies voor Koeltransport Ermelo en geniet van de gemoedsrust die alleen een betrouwbare partner kan bieden. Voor al uw koeltransportbehoeften in Ermelo en omstreken zijn wij er om u te bedienen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Ermelo bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Ermelo bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Kerkdennen
 • Tonselseveld
 • Veldzicht

Voor alle diensten van de koerier in Ermelo bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Ermelo: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Ermelo voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Ermelo. In een stad met meer dan 28.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Ermelo zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Ermelo? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom zou u kiezen voor een koerier vanuit Ermelo in plaats van internationale luchtvracht voor spoedzendingen?

Binnen een straal van 2000 km is het vaak sneller om uw zending per koerier vanuit Ermelo te laten vervoeren dan met het vliegtuig. Dit komt door de vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden gevolgd bij luchtvracht, evenals het transport van en naar de luchthaven.

Risico

Het verzenden van zendingen per luchtvracht is ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten tijdens het proces door vele handen gaan.

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, wat kan leiden tot foutieve afleveringen met aanzienlijke kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn uw lokale koeriersdienst in Ermelo, 24/7 beschikbaar voor heldere communicatie en directe updates over de voortgang van uw transport, zoals de aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Desgewenst ontvangt u een track en trace-code waarmee u de koerier en/of de status van uw order in real-time kunt volgen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit voor al uw transportbehoeften, niet naar kwantiteit. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk verkort.

Waarom een internationaal koerier vanuit Ermelo en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Onze maximumsnelheid ligt aanzienlijk hoger dan die van een vrachtwagen, zowel nationaal als internationaal. Dit resulteert natuurlijk in aanzienlijke tijdsbesparingen, vooral op lange ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Veendam is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovermindering

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, wat de kans op beschadiging tot een minimum beperkt. Wanneer u onze koerierdienst in Ermelo inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid dat uw goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld. Dit komt omdat wij toegewijd zijn aan het snel transporteren van uw goederen naar het afleveradres, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

Het verkeerd afleveren of zoekraken van goederen in opslag gaat namelijk gepaard met aanzienlijke kosten, gevolgen of inkomstenderving. Bovendien hoeven wij uw goederen niet over te laden voordat ze op het afleveradres worden bezorgd.

Reistijd en track en trace

Daarnaast zijn wij niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd tijdens uw sneltransport aanzienlijk verkort.

Bovendien houden wij u op korte lijnen op de hoogte van de verwachte aflevertijd van uw zending. Daarnaast bieden wij een live track en trace-optie waarmee u de koerier en/of de status van uw order in real-time kunt volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Ermelo of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Ermelo!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Ermelo en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Ermelo
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Ermelo en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Ermelo bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Veendam weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in ErmeloNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Ermelo en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Ermelo;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Ermelo: Snelle Diensten

Soms is snelheid van essentieel belang. Dit is waar de spoedkoerier Ermelo in het spel komt. Of het nu gaat om medische leveringen of dringende zakelijke documenten, deze spoedkoerier staat altijd klaar om de stad te dienen. Ermelo's inwoners waarderen de betrouwbaarheid van de spoedkoerier, die zich bewust is van de lokale behoeften en altijd een stap vooruit denkt.

 

Koeriersdienst Ermelo:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Ermelo een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Ermelo? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Ermelo zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Ermelo
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Ermelo: Een Sfeervolle Stad aan de Veluwezoom

Ermelo, gelegen aan de prachtige Veluwezoom, is een stad met een rijke geschiedenis en een bruisende gemeenschap. Als het hart van de Veluwe biedt Ermelo niet alleen een adembenemend natuurlijk landschap, maar ook een levendige stadscultuur. De koerier Ermelo speelt hierbij een cruciale rol in het verbinden van de lokale bedrijven en bewoners. Dankzij hun toewijding bereiken goederen en poststukken snel hun bestemming, waardoor de stad vlot draait.

Cultuur en Gemeenschap

Ermelo is niet alleen een stad van logistiek, maar ook van cultuur en gemeenschap. De levendige kunstscene, historische bezienswaardigheden en de gastvrije bevolking zorgen ervoor dat Ermelo een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bewoners als bezoekers. De koerier Ermelo en spoedkoerier Ermelo zijn integraal verbonden met de kloppende hartslag van deze stad, en dragen bij aan haar welvaart en dynamiek.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Ermelo nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Ermelo nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Ermelo?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Ermelo

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Ermelo moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Ermelo:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Ermelo en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Ermelo

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Ermelo