Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Heemskerk ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Heemskerk

Koerier Heemskerk - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Heemskerk? TK Koeriers, de ultieme koerier in Heemskerk sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Heemskerk voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Heemskerk dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Heemskerk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Heemskerk? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Heemskerk ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Heemskerk: 088-6066800
Koeriersdienst Heemskerk chateau koerier
Koeriersbedrijf Heemskerk vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Heemskerk

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Heemskerk - Uw betrouwbare partner voor supersnelle zendingen

Op zoek naar de snelste oplossing voor spoedzendingen in Heemskerk en omgeving? Spoedkoerier Heemskerk is uw toegewijde keuze. In een wereld waar tijd kostbaar is, bieden wij met trots onze moderne vloot en ervaren chauffeurs aan om uw goederen snel en efficiënt te bezorgen. Spoedkoerier Heemskerk staat 24/7 paraat voor spoedzendingen waar elke seconde telt.

Betrouwbare spoedservice

Betrouwbaarheid is de kernwaarde van spoedkoerier Heemskerk. Met een bewezen staat van dienst in veilige en tijdige leveringen kunt u volledig op ons vertrouwen. Dankzij geavanceerde trackingtechnologieën blijft u altijd op de hoogte van de voortgang van uw zendingen.

Efficiëntie en klantgerichtheid

Wij begrijpen het belang van efficiëntie en klantgerichte oplossingen. Spoedkoerier Heemskerk biedt op maat gemaakte logistieke oplossingen die niet alleen snel, maar ook kosteneffectief zijn. Ons team staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Kortom, voor snelle, betrouwbare en efficiënte spoedzendingen in Heemskerk en omstreken, kiest u voor spoedkoerier Heemskerk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek waarom spoedkoerier Heemskerk uw ideale partner is voor al uw spoedtransportbehoeften. Met spoedkoerier Heemskerk bereiken uw zendingen altijd snel en in uitstekende staat hun bestemming!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Heemskerk - Uw betrouwbare partner voor temperatuurgevoelige logistiek

Op zoek naar efficiënt koeltransport in Heemskerk? Uw zoektocht eindigt hier! Koeltransport Heemskerk is dé keuze voor hoogwaardige temperatuurgevoelige logistieke oplossingen. Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor uw transportbehoeften.

Betrouwbaar koeltransport Heemskerk

Bij koeltransport Heemskerk staat betrouwbaarheid voorop. Wij garanderen tijdige en veilige leveringen, ongeacht de afstand. Ons ultramoderne wagenpark is uitgerust met geavanceerde koeltechnologie om de kwaliteit van uw lading te waarborgen.

Op maat gemaakte koeltransportoplossingen

Wij begrijpen dat elk transport uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op uw specifieke eisen. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen, koeltransport Heemskerk beschikt over de expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Kies voor koeltransport Heemskerk en ervaar de professionele aanpak die uw goederen verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek hoe wij met precisie en zorg uw koeltransportbehoeften kunnen vervullen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Heemskerk bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Heemskerk bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Trompet
 • De Houtwegen
 • De Waterwegen

Voor alle diensten van koerier Heemskerk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Heemskerk: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Heemskerk voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Heemskerk. In een stad met meer dan 40.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Heemskerk zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Heemskerk? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Heemskerk?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Heemskerk te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Heemskerk, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Heemskerk en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Heemskerk is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Heemskerk is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Heemskerk of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Heemskerk!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Heemskerk en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Heemskerk
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Heemskerk en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Heemskerk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Heemskerk weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in HeemskerkNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Heemskerk en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Heemskerk;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Heemskerk: Natuurschoon

Spoedkoerier Heemskerk verbindt de stad met de natuurlijke pracht van de regio. Heemskerk ligt aan de rand van het uitgestrekte duinengebied en heeft prachtige stranden langs de Noordzeekust. De stad biedt volop gelegenheid voor wandelingen, fietstochten en ontspanning in de natuur.

Koeriersdienst Heemskerk:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Heemskerk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Heemskerk? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Heemskerk zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Heemskerk
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Koeriersbedrijf voor Heemskerk: Stad van historie en natuurpracht

Met een inwonersaantal van meer dan 40.000, is Heemskerk een stad die trots is op haar historische rijkdom. Koerier Heemskerk speelt een cruciale rol in het behoud van deze rijke geschiedenis, terwijl spoedkoerier Heemskerk zorgt voor snelle leveringen binnen en buiten de stad. De stad wordt gekenmerkt door prachtige historische gebouwen, waaronder het kasteel Assumburg, dat teruggaat tot de 13e eeuw.

De koerier voor Heemskerk, een stad vol cultuur en bezienswaardigheden.

Koerier Heemskerk en spoedkoerier Heemskerk spelen een essentiële rol in het verbinden van de stad met haar bruisende cultuur en hechte gemeenschap. Heemskerk heeft een actieve culturele scene met festivals, kunstexposities en muzikale evenementen. De stad staat bekend om haar gastvrije inwoners en sterke gemeenschapszin. Heemskerk is een stad waar historie, natuurlijke schoonheid en gemeenschap harmonieus samenkomen, waardoor het een bijzondere plek is om te wonen en te bezoeken.

Een spoedkoerier uit Heemskerk nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Heemskerk nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Heemskerk?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Heemskerk

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Heemskerk moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Heemskerk:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Heemskerk en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Heemskerk.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Heemskerk