Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Hongarije ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Hongarije - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Hongarije? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Koerier Hongarije bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Hongarije luchtfoto Budapest koerier
Koeriersbedrijf Hongarije vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Hongarije

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Hongarije - Razendsnelle leveringen!

Kies spoedkoerier Hongarije voor gegarandeerde snelheid bij internationale zendingen. Onze gespecialiseerde dienst staat bekend om snelle leveringen naar elke hoek van Hongarije. Of het nu om een dringende zending naar Boedapest, Debrecen of andere steden gaat, onze ervaren koeriers staan klaar om uw goederen snel en efficiënt te bezorgen. Met een uitgebreid netwerk en real-time trackingsystemen kunt u uw zending nauwlettend volgen.

Betrouwbaarheid over grenzen heen met spoedkoerier Hongarije

Bij internationale zendingen is betrouwbaarheid essentieel, en dat is waar spoedkoerier Hongarije in uitblinkt. Onze betrouwbare koeriers begrijpen de complexiteit van internationale logistiek en worden zorgvuldig geselecteerd om uw waardevolle goederen veilig en op tijd af te leveren. Uw zending is in goede handen, ongeacht de afstand.

Efficiënte oplossingen voor uw internationale spoedbehoeften

Spoedkoerier Hongarije begrijpt dat internationale zendingen unieke vereisten hebben. Wij bieden flexibele oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare materialen of bedrijfskritische leveringen, onze spoedkoeriers zijn 24/7 beschikbaar om aan uw specifieke eisen te voldoen. Kies voor spoedkoerier Hongarije voor betrouwbare, snelle en efficiënte internationale leveringen.

Vertrouw op spoedkoerier Hongarije voor al uw internationale spoedzendingen! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de snelheid en betrouwbaarheid van onze professionele internationale spoedkoerierservice.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Hongarije - Uw betrouwbare logistieke partner

Met trots presenteren wij onze hoogwaardige koeltransportdiensten naar Hongarije. Onze jarenlange ervaring en toewijding maken ons de ultieme logistieke partner voor jouw bederfelijke goederen. Van farmaceutica tot voedingsmiddelen, wij begrijpen de kritieke aard van temperatuurgevoelige ladingen.

Betrouwbaarheid van onze diensten

Ons gespecialiseerde team garandeert betrouwbare en tijdige leveringen van en naar Hongarije. Onze geavanceerde koelwagens zijn uitgerust met state-of-the-art koelsystemen, continue monitoring en geavanceerde temperatuurregelingen om de integriteit van uw lading te waarborgen, zelfs over lange afstanden.

Maatwerk oplossingen voor u

Elke lading is uniek, en daarom bieden wij op maat gemaakte transportoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Vanaf het moment van ophalen tot aflevering, zorgen wij voor een naadloze en probleemloze ervaring. Met koeltransport Hongarije blijven uw producten vers en onaangetast.

Kies voor ons voor efficiëntie, betrouwbaarheid en op maat gemaakte diensten. Vertrouw op ons voor uw koeltransportbehoeften naar Hongarije en ver daarbuiten. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Hongarije? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Hongarije?

Een spoedkoerier voor Hongarije is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via088-6066800. Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar Hongarije? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal kiezen voor een koerier naar Hongarije en geen luchtvracht ?

Snel, Efficiënt en Betrouwbaar: Kies voor Koerierdiensten voor Grote Afstanden!

Optimale Tijdswinst

Voor afstanden tot wel 2000 km is een koerier vaak de snelste keuze ten opzichte van luchtvracht. Vermijd de tijdrovende en risicovolle aspecten van luchtvervoer en kies voor een koerier die uw zending efficiënt en veilig bezorgt.

Overstijg Luchtvrachtuitdagingen

Luchtvracht brengt complexe laad- en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks en vliegschema's met zich mee. Een koerier vermijdt deze obstakels en levert uw goederen zonder vertragingen of onnodige complicaties.

Kostenefficiënt en Risicobeperkend

Vliegzendingen zijn niet alleen kostbaar, maar brengen ook een groter risico op beschadiging met zich mee doordat producten van hand tot hand gaan. Kies voor een koerier om dit risico te minimaliseren en uw kostbare goederen veilig te laten bezorgen.

Geen Opslagproblemen of Adresverwisseling

Met een koerier is er geen risico op opslagproblemen of onjuiste adressering, waardoor uw zending op tijd en op de juiste bestemming aankomt. Vertrouw op de directe levering zonder tussenstops.

Snelheid en Transparantie en track en trace

Bij koeriersdiensten heeft u korte communicatielijnen en blijft u eenvoudig op de hoogte van de leveringstijden. Kies voor extra gemoedsrust met een track en trace-optie om de koerier en/of orderstatus in realtime te volgen.

Bespaar tijd, verminder risico's en kies voor de betrouwbare oplossing van koeriersdiensten voor uw zendingen over grote afstanden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar de voordelen van een snelle, efficiënte en betrouwbare levering.

Waarom geen spoedzending per vrachtwagen? Razendsnel, Direct en Veilig: Kies voor Onze Koeriersdienst!

Supersnelle Leveringen, Zowel Nationaal als Internationaal

Onze koeriers overtreffen vrachtwagens in Nederland en daarbuiten met een aanzienlijk hogere maximumsnelheid. Dit vertaalt zich natuurlijk naar aanzienlijke tijdsbesparingen voor uw zendingen.

Directe en Schadevrije Bezorging

Wij rijden zonder tussenstops rechtstreeks naar het afleveradres, zonder andere goederen tegen uw zending te laden. Dit minimaliseert niet alleen de reistijd maar vermindert ook het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een absoluut minimum.

Geen Opslagproblemen of Adresverwisselingen

Met een koerier loopt u niet het risico dat uw goederen vast komen te staan in op- en overslagfaciliteiten, noch dat adressen per ongeluk worden omgewisseld. Uw zending wordt precies volgens plan afgeleverd.

Flexibiliteit en Snelheid: Geen Lange Rusttijden

In tegenstelling tot vrachtwagenchauffeurs zijn onze koeriers niet gebonden aan verplichte lange rusttijden. Wij bieden zelfs de optie om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk verkort voor een nog snellere levering.

Snelheid en Transparantie: Altijd op de Hoogte

Bij ons heeft u korte communicatielijnen om op de hoogte te blijven van de verwachte levertijden. Bovendien bieden wij een handige track en trace-optie, zodat u de koerier en/of orderstatus in real-time kunt volgen.

Voor spoedkoerierdiensten van of naar Hongarije, inclusief rit op dezelfde dag, kunt u ons bereiken op ons spoednummer. Kies voor snelheid, betrouwbaarheid en directheid met onze koeriersdiensten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar de voordelen van een efficiënte en zorgeloze levering.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Hongarije of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Hongarije | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Hongarije
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Hongarije
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Hongarije: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Hongarije, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Hongarije wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar HongarijeNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Hongarije

Hongarije is een prachtig land dat tweemaal zo groot is als Nederland en bevindt zich in Midden-Europa. Een land zonder kust, omgeven door 7 buurlanden: Oostenrijk, Oekraïne, Slowakije, Roemenië, Servië, Kroatië en Slovenië. Boedapest is de prachtige hoofdstad van Hongarije. De stad is een populaire bestemming voor stedentripjes en er is dan ook van alles te doen. De Donau is de bekendste rivier van Hongarije en doorkruist het hele land.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Hongarije:

 • Boedapest
 • Debrecen
 • Szeged
 • Miskolc
 • Győr

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Een internationaal spoedkoerier naar Hongarije nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Hongarije nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Hongarije?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Hongarije

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Hongarije moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Hongarije:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Hongarije en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Hongarije. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Hongarije

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Hongarije