Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier Hongarije

Koerier Hongarije? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Hongarije - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Hongarije? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800

 Voordelen koerier Hongarije

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

spoedkoerier

Spoedkoerier Hongarije - Razendsnelle leveringen!

Kies spoedkoerier Hongarije voor gegarandeerde snelheid bij internationale zendingen. Onze gespecialiseerde dienst staat bekend om snelle leveringen naar elke hoek van Hongarije. Of het nu om een dringende zending naar Boedapest, Debrecen of andere steden gaat, onze ervaren koeriers staan klaar om uw goederen snel en efficiënt te bezorgen. Met een uitgebreid netwerk en real-time trackingsystemen kunt u uw zending nauwlettend volgen.

Betrouwbaarheid over grenzen heen met Spoedkoerier Hongarije

Bij internationale zendingen is betrouwbaarheid essentieel, en dat is waar Spoedkoerier Hongarije in uitblinkt. Onze betrouwbare koeriers begrijpen de complexiteit van internationale logistiek en worden zorgvuldig geselecteerd om uw waardevolle goederen veilig en op tijd af te leveren. Uw zending is in goede handen, ongeacht de afstand.

Efficiënte oplossingen voor uw internationale spoedbehoeften

Spoedkoerier Hongarije begrijpt dat internationale zendingen unieke vereisten hebben. Wij bieden flexibele oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare materialen of bedrijfskritische leveringen, onze spoedkoeriers zijn 24/7 beschikbaar om aan uw specifieke eisen te voldoen. Kies voor Spoedkoerier Hongarije voor betrouwbare, snelle en efficiënte internationale leveringen.

Vertrouw op Spoedkoerier Hongarije voor al uw internationale spoedzendingen! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de snelheid en betrouwbaarheid van onze professionele internationale spoedkoerierservice.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koeltransport

Koeltransport Hongarije - Uw betrouwbare logistieke partner

Met trots presenteren wij onze hoogwaardige koeltransportdiensten naar Hongarije. Onze jarenlange ervaring en toewijding maken ons de ultieme logistieke partner voor jouw bederfelijke goederen. Van farmaceutica tot voedingsmiddelen, wij begrijpen de kritieke aard van temperatuurgevoelige ladingen.

Betrouwbaarheid van onze diensten

Ons gespecialiseerde team garandeert betrouwbare en tijdige leveringen van en naar Hongarije. Onze geavanceerde koelwagens zijn uitgerust met state-of-the-art koelsystemen, continue monitoring en geavanceerde temperatuurregelingen om de integriteit van uw lading te waarborgen, zelfs over lange afstanden.

Maatwerk oplossingen voor u

Elke lading is uniek, en daarom bieden wij op maat gemaakte transportoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Vanaf het moment van ophalen tot aflevering, zorgen wij voor een naadloze en probleemloze ervaring. Met koeltransport Hongarije blijven uw producten vers en onaangetast.

Kies voor ons voor efficiëntie, betrouwbaarheid en op maat gemaakte diensten. Vertrouw op ons voor uw koeltransportbehoeften naar Hongarije en ver daarbuiten. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Hongarije? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Hongarije?

Een spoedkoerier voor Hongarije is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via088-6066800. Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar Hongarije? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Voor grote afstanden tot wel 2000 KM is uw zending vaak sneller met een koerier dan vliegen. Dit omdat een luchtvracht tijdrovend en risicovoller is dan met een koerier.  Dit ook vanwege alle laad en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld . Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging van uw kostbare goederen is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een koerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Een ander voordeel is dat u bij ons korte lijnen heeft om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen in Nederland en zeker in het buitenland. Dit scheelt uiteraard veel tijd! Tevens rijden wij rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops en er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor tot het minimum beperkt. Bij het inschakelen van een koerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft zelfs de mogelijkheid om bij ons een een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd. Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Hongarije of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Hongarije | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Hongarije
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Hongarije
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Hongarije: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Hongarije, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Hongarije wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

24-uurs koeriersdienst Hongarije

Hongarije is een prachtig land dat tweemaal zo groot is als Nederland en bevindt zich in Midden-Europa. Een land zonder kust, omgeven door 7 buurlanden: Oostenrijk, Oekraïne, Slowakije, Roemenië, Servië, Kroatië en Slovenië. Boedapest is de prachtige hoofdstad van Hongarije. De stad is een populaire bestemming voor stedentripjes en er is dan ook van alles te doen. De Donau is de bekendste rivier van Hongarije en doorkruist het hele land.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Hongarije:

 • Boedapest
 • Debrecen
 • Szeged
 • Miskolc
 • Győr

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina diensten

Een internationaal spoedkoerier naar Hongarije nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Hongarije nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Hongarije?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze pagina tarieven

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Hongarije

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Hongarije moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Hongarije:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Hongarije en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Hongarije. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Hongarije