Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Ierland ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Ierland - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Ierland? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersbedrijf Ierland luchtfoto noord ierland koerier
Koeriersbedrijf Ierland vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Ierland

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Ierland -  Snel, betrouwbaar, wereldwijd verbonden

Spoedkoerier Ierland staat synoniem voor ongeëvenaarde spoedleveringen. Met onze geavanceerde logistiek en wereldwijd netwerk bieden wij razendsnelle en betrouwbare bezorgdiensten van en naar Ierland. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare zendingen of kritieke voorraden, onze experts staan 24/7 paraat om uw zending met prioriteit te behandelen.

Waarom kiezen voor spoedkoerier Ierland?

Onze toewijding aan tijdige bezorging en zorgvuldige afhandeling maakt spoedkoerier Ierland uw ideale partner. Met uitgebreide trackingopties en directe communicatie houdt u volledige controle over uw zending. Ongeacht de afstand zorgen wij ervoor dat uw goederen veilig en op tijd aankomt.

Wereldwijde connecties, lokale expertise

Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen wij niet alleen binnen Ierland leveren, maar ook wereldwijd. Profiteer van onze uitgebreide dekking en professionele douaneafhandeling. Kies voor spoedkoerier Ierland en ervaar de gemoedsrust van naadloze spoedleveringen, waar ter wereld u ook bent.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Ierland - Betrouwbaarheid gekoppeld aan expertise

Op zoek naar onberispelijk koeltransport naar Ierland? Zoek niet verder! Ons toegewijde team biedt een vlekkeloze logistieke oplossing voor al uw gekoelde vrachtbehoeften. Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in de industrie, staat koeltransport Ierland synoniem voor betrouwbaarheid en efficiëntie.

Topkwaliteit koeltransport naar Ierland

Koeltransport Ierland begrijpt de gevoeligheid van uw lading en levert compromisloze kwaliteit. Onze geavanceerde koelwagens, nauwgezet onderhouden en uitgerust volgens de hoogste normen, waarborgen de integriteit van uw producten tijdens het transport. Uw bederfelijke goederen blijven vers en onaangetast, van vertrek tot aankomst.

Professionals in koeltransport Ierland

Vertrouw op de expertise van koeltransport Ierland om uw vracht veilig en tijdig te leveren. Ons ervaren team van professionals begrijpt de nuances van koeltransport en past innovatieve strategieën toe om aan uw specifieke eisen te voldoen. Kies voor moeiteloze zendingen naar Ierland - kies voor koeltransport Ierland. Uw tevredenheid is onze drijfveer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Ierland? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht naar Ierland en in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten naar Ierland hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht per koerier naar Ierland is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus met de koerier naar Ierland om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Ierland?

Een spoedkoerier voor Ierland is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800. Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Ontdek de Voordelen van een Koerier naar Ierland: Snel, Betrouwbaar en Zorgeloos

Met grote afstanden tot wel 2000 KM wilt u dat uw zending op tijd en veilig aankomt. Overweeg daarom de voordelen van koeriersdiensten in vergelijking met luchtvracht. Bij TK koeriers begrijpen wij dat tijd van essentieel belang is en bieden we u een efficiënte en betrouwbare oplossing voor uw verzendingen.

Snelheid en Efficiëntie: Koeriers vs. Luchtvracht

Wanneer het aankomt op tijdgevoelige zendingen, is een koerier naar Ierland vaak sneller dan vliegen. Luchtvracht brengt tijdsintensieve processen met zich mee, zoals laad- en losprocedures, documentformaliteiten en douanechecks. Bovendien moeten vliegschema's worden gevolgd, en het transport van en naar het vliegveld kan ook vertragingen veroorzaken. Met een koeriersdienst bij TK koeriers vermijdt u deze obstakels en zorgt u ervoor dat uw zending soepel en efficiënt verloopt.

Minimaliseer Risico's: Veiligheid en Integriteit van Goederen

Luchtvracht brengt inherent risico's met zich mee, waaronder het potentieel voor beschadiging van uw waardevolle goederen, omdat deze van hand tot hand gaan. Kies voor een koerier naar Ierland om deze risico's te minimaliseren. Bij TK koeriers behandelen wij uw goederen met de grootste zorg en aandacht, waardoor u gerust kunt zijn dat ze veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Betrouwbaarheid en Transparantie: Uw Zending in Goede Handen

Met een koeriersdienst bij TK koeriers hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw goederen vast komen te zitten in op- en overslag of dat adressen per ongeluk worden omgewisseld. Wij bieden een betrouwbare en nauwkeurige aflevering van uw zending, zonder onnodige tussenstops. Bovendien houden we u op de hoogte van de status van uw verzending met korte communicatielijnen en de mogelijkheid tot een track en trace-optie, zodat u altijd weet waar uw zending zich bevindt.

Persoonlijke Aandacht en Gemak: Uw Partner bij Uw Zending

Bij TK koeriers begrijpen we dat elke zending uniek is en aangepaste zorg vereist. Daarom bieden we persoonlijke aandacht en begeleiding voor al uw verzendbehoeften. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden. Met onze koeriersdienst geniet u van gemak en gemoedsrust, wetende dat uw zending in capabele handen is.

Kies voor snelheid, betrouwbaarheid en gemak met de koeriersdiensten van TK koeriers. Of het nu gaat om grote afstanden tot 2000 KM of lokale verzendingen, wij zorgen ervoor dat uw goederen op tijd en veilig op hun bestemming aankomen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw verzendervaring kunnen optimaliseren.

Internationaal Sneltransport vrachtwagen VS bestelwagen: Waarom Kiezen voor een Spoedkoerier naar Ierland?

Ongeëvenaarde Snelheid

Internationaal sneltransport met een spoedkoerier biedt ongeëvenaarde snelheid. In vergelijking met nationaal en internationaal vrachtwagentransport kunnen we hogere snelheden behalen, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen op langere ritten. Bij een spoedkoerier naar Ierland is er geen tijdverlies door tussenstops; wij rijden rechtstreeks naar het afleveradres.

Minimaal Risico

Bij ons spoedtransport worden uw goederen nooit gecombineerd met andere ladingen, wat het risico op beschadiging tot een minimum beperkt. In tegenstelling tot traditioneel transport waarbij goederen in opslagruimtes kunnen blijven staan of verkeerd kunnen worden afgeleverd door adressenverwarring, rijden wij dedicated naar het afleveradres. Dit minimaliseert kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerde leveringen of zoekgeraakte goederen.

Korte Reistijd en Geavanceerde Tracking

Bij ons sneltransport zijn we niet gebonden aan de verplichte en langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs. U kunt zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden we u via korte communicatielijnen op de hoogte van de verwachte levertijd. Onze live track en trace-optie stelt u in staat om de koerier en de orderstatus real-time te volgen, zodat u altijd controle heeft over uw zending. Kies voor efficiëntie en gemoedsrust - kies voor internationaal sneltransport met onze spoedkoeriers naar Ierland!

Koeriersdienst Ierland luchtfoto County Donegal koerier

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Ierland of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Ierland | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Ierland
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Ierland
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Ierland: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Ierland, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Ierland wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar IerlandNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Ierland

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner rondom het transport naar en van Ierland? Ierland is een prachtig land gelegen in het noordwesten van Europa. Het is een eiland dat wordt gescheiden van Groot-Brittannië door de Ierse Zee. Ierland staat bekend om zijn groene landschap, vandaar dat men Ierland ook wel het "eiland van smaragd" noemt. De hoofdstad Dublin, aan de oostkust, is veruit de grootste stad van Ierland.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Ierland:

 • Dublin
 • Cork
 • Galway
 • Limerick
 • Belfast

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Een internationaal spoedkoerier naar Ierland nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Ierland nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Ierland?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Ierland

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Ierland moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Ierland:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Ierland en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Hongarije. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Ierland.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Ierland