Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier IJsselstein ? TK Koeriers dé spoedkoerier in IJsselstein

Koerier IJsselstein - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in IJsselstein? TK Koeriers, de ultieme koerier in IJsselstein sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in IJsselstein voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in IJsselstein dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in IJsselstein een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar IJsselstein? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf IJsselstein ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf IJsselstein: 088-6066800
Koeriersdienst IJsselstein molen koerier
Koeriersbedrijf IJsselstein vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier IJsselstein

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier IJsselstein - Snel, betrouwbaar, en efficiënt!

Op zoek naar een spoedkoerier in IJsselstein? Spoedkoerier IJsselstein staat klaar om uw dringende leveringen met de hoogste prioriteit te bezorgen. Wij begrijpen de waarde van tijd en betrouwbaarheid als geen ander.

Waarom kiezen voor spoedkoerier IJsselstein?

Onze toegewijde spoedkoeriers in IJsselstein zijn 24/7 beschikbaar om uw goederen en documenten veilig en snel af te leveren. Met ons uitgebreide netwerk en moderne voertuigen zorgen wij ervoor dat uw zending op tijd op de gewenste bestemming aankomt.

De voordelen van spoedkoerier IJsselstein:

 • Snelheid: Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom garanderen wij snelle bezorgingen.
 • Betrouwbaarheid: Met onze ervaren chauffeurs en beveiligde systemen kunt u op ons vertrouwen.
 • Efficiëntie: Wij optimaliseren onze routes voor een kostenefficiënte service zonder in te leveren op kwaliteit.

Kies voor spoedkoerier IJsselstein en ervaar de geruststelling van een snelle, betrouwbare, en efficiënte bezorgservice voor al uw spoedzendingen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport IJsselstein - Uw partner in gekoelde logistiek

Op zoek naar efficiënt en betrouwbaar koeltransport? Uw zoektocht eindigt hier bij koeltransport IJsselstein. Wij zijn dé specialisten in gekoelde logistiek en bieden u de hoogste kwaliteit transportdiensten. Met een geavanceerd wagenpark en ervaren chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw kostbare lading altijd veilig en op tijd aankomt.

Op maat gemaakte gekoelde oplossingen

Bij koeltransport IJsselstein begrijpen wij dat elk product zijn eigen specifieke transportbehoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte gekoelde oplossingen die perfect aansluiten bij uw goederen. Of het nu gaat om diepvriesproducten, farmaceutica of andere bederfelijke goederen, wij waarborgen de juiste temperatuur gedurende de hele transportroute.

Uw partner in gekoelde logistiek

Koeltransport IJsselstein gaat verder dan simpelweg transporteren; wij zijn uw partner in gekoelde logistiek. Met een klantgerichte aanpak garanderen wij dat we aan uw specifieke eisen voldoen en uw zendingen vers en veilig afleveren.

Kies vandaag nog voor Koeltransport IJsselstein en ontdek de voordelen van hoogwaardig gekoeld transport. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Koeltransport IJsselstein staat klaar om uw lading te beschermen en uw logistieke uitdagingen aan te gaan!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in IJsselstein bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf IJsselstein bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Corridor
 • De Kroon
 • Lage Dijk

Voor alle diensten van koerier IJsselstein bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier IJsselstein: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan met onze koerier in IJsselstein. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in IJsselstein voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft voor onze koerier IJsselstein een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in IJsselstein. In een stad met meer dan 34.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst IJsselstein zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar IJsselstein? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit IJsselstein?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit IJsselstein vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in IJsselstein en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Waarom een internationaal koerier vanuit IJsselstein en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit IJsselstein is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in IJsselstein is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar IJsselstein of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in IJsselstein!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in IJsselstein en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in IJsselstein
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in IJsselstein en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in IJsselstein bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in IJsselstein weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in IJsselsteinNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier IJsselstein daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in IJsselstein;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, onze koerier uit IJsselstein niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier: De moderne bedrijvigheid

IJsselstein heeft zich ook ontwikkeld tot een moderne en dynamische stad. Spoedkoerier IJsselstein is essentieel voor de lokale economie, waarin snelheid en efficiëntie van groot belang zijn. Deze spoedkoeriersdiensten ondersteunen tal van bedrijven in de stad, van kleine ondernemingen tot grote internationale organisaties. Dankzij spoedkoerier IJsselstein kunnen bedrijven snel belangrijke documenten en producten verzenden en ontvangen, wat de economische groei van de stad stimuleert.

Koeriersdienst IJsselstein:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in IJsselstein een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar IJsselstein? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in IJsselstein zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in IJsselstein
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

IJsselstein: Een stad van historie en moderne bedrijvigheid

IJsselstein, gelegen in de provincie Utrecht, is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en een bloeiende moderne economie. Met een inwonersaantal van meer dan 34.000 mensen is deze stad een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Samenkomst van diversiteit

IJsselstein is niet alleen een stad van historie en economische bedrijvigheid, maar ook van diversiteit en een hechte gemeenschap. Met evenementen, festivals en culturele uitwisselingen bloeit de stad op sociaal vlak. Koerier IJsselstein en spoedkoerier IJsselstein dragen indirect bij aan deze levendige gemeenschap door ervoor te zorgen dat belangrijke informatie en benodigdheden snel en efficiënt worden geleverd, waardoor mensen kunnen blijven genieten van alles wat deze stad te bieden heeft.

Koeriersdienst IJsselstein natuur koerier

Een spoedkoerier uit IJsselstein nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit IJsselstein nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit IJsselstein?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar IJsselstein

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar IJsselstein moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar IJsselstein:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar IJsselstein en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in IJsselstein

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht van of naar IJsselstein op dezelfde dag voor de koerier IJsselstein via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit IJsselstein