Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Kosovo ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Kosovo - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Kosovo? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Kosovo ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Kosovo Prizren luchtfoto koerier
Koeriersbedrijf Kosovo vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Kosovo

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Kosovo - Snelle en betrouwbare leveringen

Spoedkoerier Kosovo staat klaar om uw logistieke uitdagingen te overwinnen. Met onze toegewijde service bieden wij ongeëvenaarde spoedleveringen van en naar Kosovo. Of het nu gaat om dringende documenten, belangrijke zakelijke zendingen of gevoelige medische benodigdheden, wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd aankomen.

Betrouwbaarheid in actie

In de wereld van snelle verzendingen blinkt spoedkoerier Kosovo uit in betrouwbaarheid. Ons ervaren team begrijpt het belang van tijdige bezorging en gaat geen uitdaging uit de weg. Met geavanceerde traceer- en volgsystemen houdt u altijd grip op uw zendingen. Vertrouw op onze expertise om uw zendingen veilig en efficiënt te laten aankomen, keer op keer.

Op maat gemaakte oplossingen

Elke spoedlevering is uniek, daarom biedt spoedkoerier Kosovo op maat gemaakte oplossingen. Wij begrijpen dat flexibiliteit essentieel is, en daarom passen wij ons aan uw specifieke behoeften aan. Of het nu gaat om nationale spoedleveringen of internationale logistiek, wij staan voor u klaar. Kies spoedkoerier Kosovo voor snelheid, betrouwbaarheid en precisie in elke zending.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Kosovo - Uw versheid, onze zorg

Zoekt u een betrouwbare partner voor koeltransport naar Kosovo? U bent op de juiste plek! Ons koeltransport naar Kosovo biedt efficiënte en snelle leveringen van uw bederfelijke goederen. Met geavanceerde koeltechnologieën en aandacht voor detail verzekeren wij de kwaliteit van uw lading.

Maatwerk koeltransport Kosovo

Wij begrijpen dat geen zending hetzelfde is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor uw koeltransport naar Kosovo. Of het nu gaat om farmaceutische producten, voedingsmiddelen of andere temperatuurgevoelige goederen, wij passen onze diensten aan op uw specifieke eisen.

Betrokkenheid bij koeltransport Kosovo

Met trots presenteren wij ons betrouwbare koeltransport naar Kosovo, ondersteund door een bewezen staat van dienst in kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij doen er alles aan om uw lading in optimale staat te leveren. Kies voor ongeëvenaarde zorg, kies voor prestaties - kies voor ons Koeltransport Kosovo.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Kosovo? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Kosovo?

Een spoedkoerier voor Kosovo is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via088-6066800. Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar Kosovo? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom een koerier naar Kosovo en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren naar Kosovo vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst voor Kosovo en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal een spoedkoerier naar Kosovo geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier naar Kosovo is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf naar Kosovo is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Kosovo of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier Kosovo | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Kosovo
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Kosovo
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Kosovo: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Kosovo, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Kosovo wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar KosovoNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Kosovo

Kosovo, een land doordrenkt van historie en identiteit, gelegen in het hart van de Balkan. Met zijn adembenemende landschappen en diverse culturele erfgoed biedt het een unieke reiservaring. Van Pristina's levendige sfeer tot de rust van het platteland, Kosovo belooft een ontdekking van contrasten en authenticiteit.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Kosovo:

 • Prizren
 • Ferizaj
 • Mitrovicë
 • Gjakova
 • Peja
 • Gjilan

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Een internationaal spoedkoerier naar Kosovo nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Kosovo nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Kosovo?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Kosovo

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Kosovo moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Kosovo:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Kosovo en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Kosovo. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Kosovo

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Kosovo