Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Kroatië ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Kroatië - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Kroatië? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Kroatië Dubrovnik luchtfoto koerier
Koeriersbedrijf Kroatië vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Kroatië

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Kroatië - Snelle en betrouwbare leveringen binnen handbereik!

Heeft u dringende zendingen die snel en veilig naar Kroatië moeten worden verzonden? Zoek niet verder! Onze spoedkoerier Kroatië-service staat garant voor betrouwbare en snelle leveringen naar elke bestemming in Kroatië. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare goederen of gevoelige medische benodigdheden, wij zorgen ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld.

Betrouwbare partners voor snelle resultaten

Wij zijn trots op onze samenwerking met een netwerk van betrouwbare partners en transportprofessionals die de weg naar Kroatië als hun broekzak kennen. Onze ervaren chauffeurs en logistieke experts zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van uw zending, van ophalen tot bezorgen. U kunt vertrouwen op spoedkoerier Kroatië om uw zending snel en veilig op de plaats van bestemming te krijgen.

Efficiëntie en klanttevredenheid staan voorop

Bij spoedkoerier Kroatië begrijpen wij het belang van efficiëntie en klanttevredenheid. Onze geavanceerde traceer- en volgsystemen houden u op de hoogte van elke stap van uw zending, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang. Wij streven naar een naadloze ervaring, waarbij uw spoedzending met zorg en aandacht wordt behandeld.

Kies spoedkoerier Kroatië voor uw dringende internationale zendingen en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie die u verdient. Wij staan klaar om uw logistieke uitdagingen aan te gaan en uw zending met de hoogste prioriteit te behandelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek hoe wij uw spoedleveringen naar Kroatië moeiteloos kunnen verzorgen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Kroatië - betrouwbaarheid en kwaliteit

Op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport naar Kroatië? Zoek niet verder! Ons toegewijde team combineert jarenlange ervaring met diepgaande expertise om uw bederfelijke goederen veilig en efficiënt te vervoeren. Met geavanceerde koeltechnologieën en nauwkeurige temperatuurregeling zorgen wij ervoor dat uw lading in optimale staat aankomt.

Naadloze logistiek, koeltransport Kroatië

Onze naadloze logistieke oplossingen voor koeltransport naar Kroatië garanderen probleemloos en tijdig transport. Van planning tot levering houden wij rekening met uw specifieke vereisten en leveren wij maatwerkoplossingen. Ongeacht de omvang van uw zending, wij bieden flexibiliteit en precisie in elke fase van het proces.

Betrouwbaarheid boven alles in koeltransport Kroatië

Betrouwbaarheid is onze kernwaarde. Wij begrijpen de waarde van uw lading en streven ernaar om deze ongerept en vers op de eindbestemming te krijgen. Met een bewezen staat van dienst op het gebied van koeltransport naar Kroatië kunt u op ons rekenen voor een vlekkeloze levering. Kies voor kwaliteit, kies voor betrouwbaarheid - kies voor ons koeltransport naar Kroatië.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Kroatië? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Kroatië?

Een spoedkoerier voor Kroatië is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar Kroatië? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Supersnelle internationale leveringen: Tot 2000 KM sneller dan het vliegtuig

Waarom wachten als uw internationale zending snel moet aankomen? Ontdek waarom onze koeriersdienst naar Kroatië de snelste optie is, vooral voor afstanden tot 2000 km. Wij verslaan zelfs vliegtuigen als het gaat om efficiëntie. De verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks en complexe vliegschema's van luchtvracht maken uw zending vaak tijdrovender. Bij ons is snelheid de norm!

Minimaliseer risico's en kies voor betrouwbaarheid: Ga voor een koerier

Bij internationale luchtvracht kunnen kosten en risico's op beschadiging oplopen. U wilt toch geen beschadigde producten ontvangen nadat ze van hand tot hand zijn gegaan? Vermijd onnodige risico's en kies voor onze koeriersdienst. Wij zorgen ervoor dat uw zending met zorg en aandacht wordt behandeld, waardoor het risico op schade tot een minimum wordt beperkt.

Voorkom verwarring en fouten: Kies voor heldere communicatie

Het risico dat zendingen vastzitten in op- en overslag of dat adressen worden omgewisseld, kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Voorkom onnodige kosten en inkomstenderving door te kiezen voor onze betrouwbare koeriersdienst. Wij zijn uw partner voor internationale zendingen naar Kroatië en zijn 24/7 bereikbaar. Vertrouw op heldere communicatie en korte lijnen voor alle informatie die u nodig heeft.

Houd de volledige controle met track en trace: Blijf altijd op de hoogte

Met onze koeriersdienst bent u nooit in het duister. Wij bieden een track en trace-optie zodat u uw zending kunt volgen terwijl deze onderweg is. Houd de aflevertijd of orderstatus altijd in de gaten en geniet van gemoedsrust. Bij TK koeriers zetten we in op kwaliteit en uw tevredenheid staat voorop.

Maximaliseer efficiëntie: Kies voor extra chauffeur optie

U wilt toch dat uw zending snel en efficiënt aankomt? Onze extra chauffeur optie verkort de reistijd aanzienlijk. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is en bieden u de flexibiliteit die u nodig heeft om internationale zendingen soepel te laten verlopen.

Kies voor snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie met onze hoogwaardige koeriersdienst naar Kroatië. Bespaar tijd, minimaliseer risico's en houd controle over uw zendingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw internationale transportbehoeften kunnen vervullen.

Waarom kiezen voor spoedkoeriers naar Kroatië: Snel, veilig en betrouwbaar transport

Bij TK koeriers begrijpen wij dat snelheid de sleutel is als het gaat om internationale zendingen. Onze maximumsnelheid overstijgt die van vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, waardoor wij kostbare tijd besparen op lange ritten. Met onze spoedkoeriersdienst naar Kroatië bent u verzekerd van snelle leveringen zonder compromissen.

Minimaliseer risico's en bescherm uw goederen: Exclusief en veilig

Het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen wordt tot een absoluut minimum beperkt met onze toegewijde service. Wij laden geen andere goederen tegen uw zending en vermijden op- en overslag, waardoor uw goederen dedicated naar het afleveradres worden vervoerd. Geen risico op verwisselde adressen of opslagproblemen. Onze speciale service garandeert dat uw zending direct, veilig en zonder tussenstops op de gewenste bestemming aankomt.

Bespaar tijd en geniet van flexibiliteit: Korte lijnen en extra chauffeur optie

Bij TK koeriers hoeven wij ons niet aan de verplichte rusttijden van vrachtwagenchauffeurs te houden. Uw internationale spoedtransport naar Kroatië wordt verder versneld met onze extra chauffeur optie. Deze flexibiliteit betekent minder reistijd en snellere leveringen, precies zoals u het wilt.

Altijd op de hoogte met live track en trace: Uw zending in beeld

Bij ons blijft u in controle. Wij bieden korte communicatielijnen en de mogelijkheid tot een live track en trace-optie, zodat u uw zending op de voet kunt volgen. Wij houden u op de hoogte van de aflevertijd en orderstatus, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Bespaar kosten en voorkom verwarring: Kies voor TK koeriers

Met TK koeriers vermijdt u de potentieel hoge kosten en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde goederen of zoekgeraakte zendingen in opslag. Onze toegewijde, directe service zorgt ervoor dat uw goederen zonder problemen op het afleveradres aankomen.

Kies voor snelheid, veiligheid en gemoedsrust met onze spoedkoeriersdienst naar Kroatië. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van een exclusieve en efficiënte levering voor uw internationale zendingen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Kroatië of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Kroatië | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Kroatië
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Kroatië
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Kroatië: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Kroatië, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Kroatië wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar KroatiëNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Kroatië

Kroatië is een land in het noordwesten van de Balkan. Dit Balkan land grenst aan Slovenië, Hongarije, Servië, Montenegro en Bosnië en Herzegovina. Het land heeft een grote kustgebied, wat erg populair is bij toeristen. Kroatië is één van de jongste landen ter wereld. Tot aan 1991 maakte zij – samen met Slovenië, die daarmee net zo jong is – onderdeel uit van de Joegoslavische Republiek. In 2013 trad het toe tot de Europese Unie. Betalen met euro’s kan er echter niet; dat doe je hier nog met kuna’s.

De stad Split is na de hoofdstad Zagreb de grootste stad van Kroatië. Split is dankzij zijn haven en de vele bedrijven die in de stad te vinden zijn het economische hart van Dalmatië. 

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Kroatië:

 • Zagreb
 • Split
 • Osijek
 • Rijeka
 • Dubrovnik

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Een internationaal spoedkoerier naar Kroatië nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Kroatië nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Kroatië?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Kroatië

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Kroatië moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Kroatië:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Kroatië en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Kroatië. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Kroatië

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Kroatië