Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Oisterwijk ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Oisterwijk

Koerier Oisterwijk - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Oisterwijk? TK Koeriers, de ultieme koerier in Oisterwijk sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Oisterwijk voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Oisterwijk dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Oisterwijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Oisterwijk? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Oisterwijk ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Oisterwijk: 088-6066800
Koeriersbedrijf Oisterwijk vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Oisterwijk

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Oisterwijk - Snelle Bezorgingen, Gegarandeerd

Spoedkoerier Oisterwijk staat synoniem voor ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid als het gaat om koeriersdiensten in de regio. Met onze toewijding aan klanttevredenheid en ongeëvenaarde expertise in spoedleveringen, zijn wij dé keuze voor bedrijven en particulieren die de snelste en meest secure bezorgservice willen.

Spoedkoerier Oisterwijk, Altijd Beschikbaar

Ons team van hoogopgeleide professionals staat 24/7 paraat om aan al uw spoedeisen te voldoen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medische benodigdheden of kostbare goederen, Spoedkoerier Oisterwijk zorgt ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld en op tijd op de bestemming aankomt.

Betrouwbaarheid en Snelheid Gecombineerd - Kies Spoedkoerier Oisterwijk

Bij Spoedkoerier Oisterwijk begrijpen wij het belang van tijdige bezorgingen en de gemoedsrust die dit met zich meebrengt. Onze state-of-the-art trackingtechnologieën, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, maken ons de nummer één keuze voor spoedleveringen in Oisterwijk en omstreken. Wanneer elke minuut telt, kies dan voor Spoedkoerier Oisterwijk en ervaar de ultieme snelheid en betrouwbaarheid in bezorgdiensten.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Oisterwijk - Excellence in Koellogistiek

Koeltransport Oisterwijk staat synoniem voor efficiënte en betrouwbare koellogistiek. Onze toegewijde diensten garanderen naadloze distributie van bederfelijke goederen. Met precisie en punctualiteit verzorgen wij uw zendingen, waarbij Koeltransport Oisterwijk de norm zet voor kwaliteit en snelheid in de branche.

Innovatieve Koeloplossingen

In de wereld van temperatuurgevoelige transporten biedt Koeltransport Oisterwijk innovatieve koeloplossingen. Onze geavanceerde koeltechnologie waarborgt de optimale conditie van uw lading. Van farmaceutica tot verse producten, wij leveren met zorg en precisie, waardoor Koeltransport Oisterwijk uw onmisbare partner is in koellogistiek.

Op Maat Gemaakte Koelroutes

Bij Koeltransport Oisterwijk begrijpen we dat geen transport hetzelfde is. Daarom bieden wij op maat gemaakte koelroutes die aansluiten op uw unieke behoeften. Onze flexibiliteit en expertise maken Koeltransport Oisterwijk dé keuze voor gepersonaliseerde en betrouwbare koellogistiek. Kies voor succes, kies voor Koeltransport Oisterwijk!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Oisterwijk bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Oisterwijk bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Kerkhoven
 • Laarakkers

Voor alle diensten van koerier Oisterwijk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Oisterwijk: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Oisterwijk voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Oisterwijk. In een stad met ongeveer 26.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Oisterwijk zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Oisterwijk? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Oisterwijk?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Oisterwijk te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Oisterwijk, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Oisterwijk en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Onze koeriers behalen aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere afstanden! Een extra voordeel van het inzetten van een spoedkoerier vanuit Oisterwijk is dat we rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een minimum wordt beperkt. Met onze koeriersdienst in Oisterwijk hoeft u zich geen zorgen te maken over het vastzitten van goederen in opslagfaciliteiten of het per ongeluk verwisselen van adressen. Wij zijn toegewijd om uw goederen rechtstreeks naar het afleveradres te brengen tijdens ons sneltransport, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Bovendien laden wij uw goederen niet over totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en traceerbaarheid

Daarnaast zijn we niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Wij bieden ook korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Bovendien bieden wij een live track & trace-optie aan om de koerier en/of de orderstatus in real-time te tracken.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Oisterwijk of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Oisterwijk!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Oisterwijk en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Oisterwijk
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Oisterwijk en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Oisterwijk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Oisterwijk weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in OisterwijkNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Oisterwijk en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Oisterwijk;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Oisterwijk: Snelheid in Nood

De behoefte aan snelle leveringen heeft geleid tot de opkomst van spoedkoerier Kerkrade. In noodgevallen is spoedkoerier Kerkrade de sleutel tot tijdige leveringen, wat van vitaal belang is voor bedrijven en particulieren. Met de groeiende bevolking en bedrijvigheid blijven deze diensten van onschatbare waarde voor de stad.

Koeriersdienst Oisterwijk:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Oisterwijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Oisterwijk? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Oisterwijk zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Oisterwijk
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Oisterwijk: Waar Natuur en Efficiëntie Samenkomen

Oisterwijk, een schilderachtige stad in de provincie Noord-Brabant met een inwonersaantal van ongeveer 26.000, staat bekend om zijn adembenemende natuur en uitgestrekte bossen. De stad biedt een perfecte balans tussen een bruisende gemeenschap en de prachtige omliggende natuur, waardoor het een gewilde plek is om te wonen.

Koerier Oisterwijk: Logistieke Verbindingen

De groeiende economie van Oisterwijk vereist een efficiënte logistieke infrastructuur. Koerier Oisterwijk vervult deze rol met betrouwbare leveringsdiensten voor lokale bedrijven en inwoners. Of het nu gaat om pakketten, documenten of e-commercezendingen, deze dienst zorgt voor naadloze verbindingen.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Oisterwijk nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Oisterwijk nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Oisterwijk?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Oisterwijk

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Oisterwijk moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Oisterwijk:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Oisterwijk en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Oisterwijk

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Oisterwijk