Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Oldenzaal ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Oldenzaal

Koerier Oldenzaal - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Oldenzaal? TK Koeriers, de ultieme koerier in Oldenzaal sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Oldenzaal bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Oldenzaal dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Oldenzaal een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Oldenzaal? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Oldenzaal ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Oldenzaal : 088-6066800
Koeriersbedrijf Oldenzaal vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

    Voordelen koerier Oldenzaal

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Oldenzaal - Snelheid, betrouwbaarheid, efficiëntie

Op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw spoedzendingen in Oldenzaal en omgeving? Spoedkoerier Oldenzaal staat paraat om uw logistieke uitdagingen aan te pakken.

Bij Spoedkoerier Oldenzaal begrijpen wij dat tijd cruciaal is. Daarom bieden wij ongeëvenaarde snelheid in het bezorgen van uw pakketten, documenten, en goederen. Met ons uitgebreide netwerk en toegewijde chauffeurs leveren wij uw zendingen binnen no-time op de gewenste bestemming. Snelheid is onze prioriteit!

Betrouwbaarheid die telt

U kunt altijd op spoedkoerier Oldenzaal vertrouwen. Ons ervaren team staat garant voor de veilige en ongeschonden levering van uw waardevolle zendingen. Met state-of-the-art tracking en geavanceerde beveiligingsmaatregelen houden we uw zending 24/7 in de gaten.

Efficiëntie in elke zending

Bij spoedkoerier Oldenzaal streven wij naar efficiëntie zonder compromissen. Onze geoptimaliseerde processen zorgen voor kosteneffectieve oplossingen, ongeacht de omvang van uw zending. Wij maken spoedleveringen eenvoudig en betaalbaar.

Vertrouw op spoedkoerier Oldenzaal voor uw spoedzendingen - uw partner voor snelheid, betrouwbaarheid, en efficiëntie. Wij staan klaar om uw logistieke behoeften te vervullen en uw zendingen veilig en tijdig te bezorgen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Oldenzaal - Efficiëntie in koeltransport

Koeltransport Oldenzaal staat synoniem voor efficiëntie in temperatuurgevoelige zendingen. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie is ongeëvenaard. Met ultramoderne koelvoertuigen en hooggekwalificeerd personeel garanderen wij dat uw lading onberispelijk wordt afgeleverd, elke keer weer.

Betrouwbaarheid in elke koeltransport Oldenzaal opdracht

Vertrouwen is de kern van ons bedrijf. Bij koeltransport Oldenzaal begrijpen we de waarde van uw waardevolle lading en nemen wij uw zorgen weg. Met ons state-of-the-art volgsysteem houden wij uw zending 24/7 in de gaten, zodat u altijd op de hoogte bent van de status.

Maatwerk voor uw koeltransport Oldenzaal

Bij koeltransport Oldenzaal begrijpen wij dat elke zending uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan al uw behoeften voldoen. Of het nu gaat om farmaceutische producten, verse levensmiddelen of andere temperatuurgevoelige goederen, koeltransport Oldenzaal staat klaar om uw vracht met precisie en zorg te behandelen.

Kies vandaag nog voor koeltransport Oldenzaal en ervaar de hoogste normen in koeltransportdiensten. Uw succes is onze prioriteit.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Oldenzaal bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Oldenzaal bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Hanzepoort
 • De Essen
 • Hazewinkel
 • Jufferbeek Zuid
 • Elsmor

Voor alle diensten van de koerier in Oldenzaal bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Oldenzaal: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Oldenzaal voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Oldenzaal. In een stad met meer dan 32.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Oldenzaal zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Oldenzaal? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Oldenzaal?

Binnen een reikwijdte van 2000 km blijkt het vaak efficiënter en sneller om uw spoedzendingen via een koeriersdienst vanuit Oldenzaal te verzenden dan per vliegtuig. Dit komt door de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, evenals het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Het verzenden van goederen via luchtvracht is niet alleen kostbaar, maar brengt ook aanzienlijk meer risico op beschadiging met zich mee, aangezien de producten tijdens het proces door vele handen gaan. Bij ons gaan de goederen echter niet van hand tot hand; ze worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres. Daarnaast worden er bij ons geen goederen bijgeladen of tegen andere goederen geplaatst, wat de kans op schade minimaliseert.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat goederen vast komen te zitten in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij bieden betrouwbare koeriersdiensten in Oldenzaal, 24/7 beschikbaar voor heldere communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort als extra voordeel.

Waarom een internationaal koerier vanuit Oldenzaal en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Onze koeriers behalen beduidend hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijk tijdsvoordeel, vooral op langere afstanden! Een bijkomend voordeel van het inschakelen van een spoedkoerier vanuit Oldenzaal is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een minimum wordt beperkt. Met onze koeriersdienst in Oldenzaal hoeft u zich geen zorgen te maken over het vastzitten van goederen in opslagfaciliteiten of het per ongeluk verwisselen van adressen. Wij rijden toegewijd naar het afleveradres tijdens ons sneltransport, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Wij laden uw goederen ook niet over totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en track & trace

Bovendien zijn wij niet gebonden aan de verplichte en lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Daarnaast bieden wij korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Ook is er de mogelijkheid van een live track & trace-optie om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Oldenzaal of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Oldenzaal!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Oldenzaal en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Oldenzaal
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Oldenzaal en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Oldenzaal bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Oldenzaal weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in OldenzaalNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Oldenzaal en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Oldenzaal;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Oldenzaal: Snelheid in dringende gevallen

Wanneer spoed geboden is, vertrouwt Oldenzaal op spoedkoerier Oldenzaal. Of het nu gaat om dringende medische leveringen, belangrijke zakelijke documenten of andere noodgevallen, deze dienst staat altijd klaar om snel en adequaat te handelen. Spoedkoerier Oldenzaal biedt gemoedsrust in tijden van crisis.

Oldenzaal is niet alleen een stad met een rijke geschiedenis, maar ook een stad die vooruitkijkt naar de toekomst. Met haar inwoners en de onmisbare diensten van koerier Oldenzaal en spoedkoerier Oldenzaal, blijft deze stad gedijen en evolueren in de moderne tijd, terwijl ze haar culturele erfenis hoog in het vaandel houdt.

Koeriersdienst Oldenzaal:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Oldenzaal een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Oldenzaal? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Oldenzaal zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Oldenzaal
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Oldenzaal: Een historische stad in Twente

Oldenzaal, een schilderachtige stad in de provincie Overijssel met een inwonersaantal van ongeveer 32.000, ademt geschiedenis en traditie. De stad heeft een rijk erfgoed dat teruggaat tot de middeleeuwen, met historische gebouwen en levendige jaarlijkse evenementen zoals de Boeskool is Lös-festivals.

Koerier Oldenzaal: Verbindingen leggen

In de moderne wereld waarin connectiviteit van vitaal belang is, vervult koerier Oldenzaal een centrale rol door de stad te verbinden met de bredere regio. Met efficiënte en betrouwbare leveringsdiensten ondersteunt koerier Oldenzaal zowel lokale bedrijven als inwoners in hun dagelijkse behoeften.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Oldenzaal nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Oldenzaal nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Oldenzaal?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Oldenzaal

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Oldenzaal moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Oldenzaal:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Oldenzaal en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Oldenzaal

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Oldenzaal