Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Ridderkerk ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Ridderkerk

Koerier Ridderkerk - Uw betrouwbare transportpartner. Op zoek naar de beste koeriersdienst in Ridderkerk? Ontdek TK Koeriers, het toonaangevende koeriersbedrijf in Ridderkerk sinds 2008. Met meer dan 15 jaar expertise in de regio bieden wij de ideale oplossing voor al uw transportwensen. Onze koeriersdiensten zijn 24/7 beschikbaar ,om uw zendingen flexibel, kostenefficiënt en razendsnel te leveren. Stop met zoeken en vertrouw op ons. Binnen slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw goederen te ontvangen. Kies voor betrouwbaarheid en snelheid met TK Koeriers!

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Ridderkerk voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Ridderkerk dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Ridderkerk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Ridderkerk? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Ridderkerk ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Ridderkerk: 088-6066800
image-placeholer

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Ridderkerk

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Ridderkerk - Uw koeriersbedrijf voor supersnelle leveringen!

Wanneer snelheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn, vertrouw dan op spoedkoerier Ridderkerk als uw koeriersdienst voor dringende leveringen in Ridderkerk. Spoedkoerier Ridderkerk heeft een bewezen staat van dienst als betrouwbare logistieke partner. Met onze uitgebreide ervaring en gecertificeerde chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw spoed zendingen met de hoogste precisie en op tijd worden afgeleverd.

Efficiënte spoedkoerier Ridderkerk

Tijd is geld, vooral in het bedrijfsleven. Spoedkoerier Ridderkerk begrijpt dit als geen ander. Onze efficiënte dienstverlening is ontworpen om aan al uw spoedeisende behoeften te voldoen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, waardevolle goederen of delicate monsters, spoedkoerier Ridderkerk staat 24/7 paraat om ze snel en zorgvuldig af te leveren op elke locatie in Europa.

Flexibele spoedkoerier Ridderkerk

Flexibiliteit is onze kracht. Spoedkoerier Ridderkerk past zich aan uw planning aan, ongeacht de omvang of afleverbestemming van uw zending. Met concurrerende tarieven en een vlekkeloze afhandeling van uw leveringen, zijn wij de nummer één keuze voor spoedleveringen vanuit of naar Ridderkerk. Kies voor de spoedkoerier uit Ridderkerk vandaag nog en ervaar de snelste en meest betrouwbare leveringen vanuit of naar de regio!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Ridderkerk - Uw ijskoude logistieke partner

Op zoek naar efficiënt en betrouwbaar koeltransport? Zoek niet verder dan koeltransport Ridderkerk! Met ons moderne wagenpark en deskundige team bieden wij u de meest doeltreffende oplossingen voor het vervoer van temperatuurgevoelige goederen.

Koeltransport Ridderkerk: Kwaliteit op ieder niveau

Bij koeltransport Ridderkerk hanteren wij een hoog eisenpakket aan kwaliteit. Onze geavanceerde koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde temperatuurcontrolesystemen, waardoor uw lading altijd in optimale conditie blijft. Wij begrijpen de waarde van uw producten en garanderen de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Koeltransport Ridderkerk: Maatwerk voor geconditioneerd transport

Bij koeltransport Ridderkerk geloven we in maatwerk. Of u nu regionaal of internationaal wilt verzenden, wij passen onze diensten aan om aan uw unieke eisen te voldoen. Kies voor koeltransport Ridderkerk en ontdek de oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw bedrijf. Met ons deskundige team en geavanceerde technologieën, zijn wij uw transportpartner voor naadloos en op maat gemaakt koeltransport.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Ridderkerk bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Ridderkerk bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Donkersloot-Noord
 • Donkersloot-Zuid
 • Nieuw-Reijerwaard
 • Veren Ambacht en Cornelisland

Voor alle diensten van koerier Ridderkerk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Ridderkerk: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Ridderkerk voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Ridderkerk. In een stad met ruim 46.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Ridderkerk zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Ridderkerk? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Ridderkerk?

Binnen een reikwijdte van 2000 km blijkt het vaak efficiënter en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Ridderkerk te verzenden dan gebruik te maken van het vliegtuig. Dit komt door de vele verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. Bij ons gaan de goederen niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Bovendien worden er bij ons geen goederen bijgeladen of tegen andere goederen gezet, wat de kans op schade minimaliseert.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Ridderkerk, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland

Waarom een internationaal koerier vanuit Ridderkerk en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Ridderkerk aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Een duidelijk voordeel voor efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoeriers vermijden het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Bij TK Koeriers Ridderkerk draaien wij op maximale persoonlijke toewijding voor uw goederen en bieden wij toegewijd transport. Bij ons is er dus geen risico op opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Waardevolle betrouwbaarheid

Wanneer u ons als uw koerierspartner kiest, zijn de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig geëlimineerd. Wij rijden toegewijd en direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid, transparantie en track en trace

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Ridderkerk kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden wij een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Ridderkerk of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Ridderkerk!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Ridderkerk en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Ridderkerk
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Ridderkerk en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Ridderkerk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities.

Uw koerier in Ridderkerk weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in RidderkerkNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Ridderkerk en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Ridderkerk;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Ridderkerk: Snelheid in tijden van nood

De behoefte aan snel en betrouwbaar transport heeft geleid tot de opkomst van spoedkoerier Ridderkerk. In noodgevallen is spoedkoerier Ridderkerk de sleutel tot snelle leveringen, wat essentieel is voor zowel bedrijven als particulieren. Met de groeiende bevolking en bedrijvigheid blijven deze diensten van onschatbare waarde voor de stad.

image-placeholer

Koeriersdienst Ridderkerk:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Ridderkerk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Ridderkerk? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Ridderkerk zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Ridderkerk
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Ridderkerk: Waar geschiedenis en moderne vooruitgang samenkomen

Ridderkerk, een charmante stad in de provincie Zuid-Holland, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Met een inwonersaantal van ongeveer 46.000 mensen, biedt Ridderkerk een perfecte mix van historische charme en moderne vooruitgang. De stad staat bekend om zijn prachtige historische gebouwen en groene parken, wat het tot een aantrekkelijke plek maakt om te wonen en te werken. In een moderne stad als Ridderkerk mag natuurlijk een betrouwbaar koeriersbedrijf met een spoedkoerier niet ontbreken.

Koerier Ridderkerk: Efficiënt transport voor bedrijven

In het hart van Ridderkerk bruist de lokale economie, en bedrijven vertrouwen op koerier Ridderkerk om hun goederen en documenten efficiënt te vervoeren. Deze professionele koeriersdiensten dragen bij aan de groeiende zakelijke sector van de stad en zorgen voor een naadloze logistiek voor lokale ondernemingen.

Een spoedkoerier uit Ridderkerk nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Ridderkerk nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de kosten voor een koerier uit Ridderkerk?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Ridderkerk

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Ridderkerk moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Ridderkerk:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Ridderkerk en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Ridderkerk

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Ridderkerk