Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Voorschoten ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Voorschoten

Koerier Voorschoten - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Voorschoten? TK Koeriers, de ultieme koerier in Voorschoten sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Voorschoten bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Voorschoten dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Voorschoten een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Voorschoten? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Voorschoten ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Voorschoten : 088-6066800
Koeriersbedrijf Voorschoten vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Voorschoten

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Voorschoten - Uw Betrouwbare Partner voor Snel Transport

Spoedkoerier Voorschoten staat garant voor snelle, betrouwbare en efficiënte koeriersdiensten in de regio. Met onze toegewijde service en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw zendingen altijd op tijd en ongeschonden aankomen.

Snelheid zonder Compromis

Wij begrijpen de waarde van tijd, en daarom bieden wij spoedkoeriersdiensten die u kunt vertrouwen. Onze professionele chauffeurs zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en kennen de regio op hun duimpje, waardoor ze de snelste routes kunnen nemen en files kunnen vermijden. Bij Spoedkoerier Voorschoten draait alles om snelheid zonder compromis.

Flexibiliteit die u Nergens Anders Vindt

Of het nu gaat om kleine pakketten, belangrijke documenten of grotere vracht, Spoedkoerier Voorschoten past zich aan uw behoeften aan. Wij bieden flexibele opties voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Uw spoedzending is onze prioriteit.

Vertrouw op Spoedkoerier Voorschoten voor al uw snelle transportbehoeften. Onze toewijding aan snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit maakt ons dé keuze voor spoedleveringen in Voorschoten en omgeving.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Voorschoten - Uw IJskoude Logistieke Partner

Zoekt u naar een betrouwbare partner voor al uw koeltransportbehoeften in Voorschoten en omgeving? U heeft uw partner gevonden in Koeltransport Voorschoten. Onze reputatie als de koude logistieke expert staat garant voor uw gemoedsrust.

Efficiënt Koeltransport Voorschoten

Bij Koeltransport Voorschoten begrijpen wij dat precisie en efficiëntie cruciaal zijn bij het vervoeren van temperatuurgevoelige lading. Onze ultramoderne koelwagens en bekwame chauffeurs zorgen ervoor dat uw goederen altijd in optimale conditie blijven, vanaf het laden tot de levering.

Op Maat Gemaakte Koeltransportoplossingen bij Koeltransport Voorschoten

Wij bij Koeltransport Voorschoten begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor uw koeltransportvereisten. Of het nu gaat om distributie, opslag of specifieke temperatuurvereisten, wij passen ons aan aan uw wensen.

Kies voor Koeltransport Voorschoten en ervaar de toonaangevende service in de wereld van koellogistiek. Wij zijn er om uw bedrijf te ondersteunen en uw koeltransportbehoeften te vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw goederen tijdig en in topconditie kunnen leveren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Voorschoten bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Voorschoten bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Dobbewijk
 • Economie071

Voor alle diensten van de koerier in Voorschoten bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Voorschoten: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Voorschoten voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Voorschoten. In een stad met meer dan 26.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Voorschoten zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Voorschoten? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Voorschoten?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Voorschoten te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Voorschoten, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Voorschoten en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Voorschoten is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van koeriersbedrijf Voorschoten is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Voorschoten of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Voorschoten!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Voorschoten en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Voorschoten
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Voorschoten en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Voorschoten bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Voorschoten weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in VoorschotenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Voorschoten en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Voorschoten;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Voorschoten: Efficiënte Diensten

Moderne efficiëntie komt tot uiting in Voorschoten, waar lokale bedrijven vertrouwen op de betrouwbare diensten van spoedkoerier Voorschoten. Of het nu gaat om pakketbezorging of logistieke oplossingen, deze dienstverleners zorgen voor snelle en zorgvuldige afhandeling. Spoedkoerier Voorschoten staat klaar om in noodgevallen snel te handelen, wat bedrijven en inwoners gemoedsrust geeft.

Koeriersdienst Voorschoten:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Voorschoten een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Voorschoten? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Voorschoten zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Voorschoten
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Voorschoten: Een Sfeervolle Stad aan de Vliet

Voorschoten, een sfeervolle stad gelegen aan de schilderachtige Vliet, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Met een inwonersaantal van circa 26.000 is het een stad die zijn historische charme heeft weten te behouden. Langs de schilderachtige waterwegen vindt men prachtige historische gebouwen, waaronder het indrukwekkende Kasteel Duivenvoorde. Bezoekers kunnen genieten van de rijke historie door het verkennen van musea en monumenten in de stad.

Natuurschoon en Recreatie

Voorschoten is niet alleen een stad van geschiedenis en modern gemak, maar biedt ook prachtige natuurlijke omgevingen en recreatiemogelijkheden. Het stadspark en de nabijgelegen Vlietlanden bieden een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Spoedkoerier Voorschoten zorgt ervoor dat mensen in de stad kunnen genieten van hun favoriete outdooractiviteiten door snelle levering van benodigdheden. Voorschoten is een stad waar het verleden harmonieus samenvloeit met het heden, en waar koeriersdiensten de schakel vormen tussen de beide.

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg

Een spoedkoerier uit Voorschoten nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Voorschoten nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Voorschoten?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Voorschoten

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Voorschoten moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Voorschoten:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Voorschoten en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Voorschoten

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Voorschoten