Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Wassenaar ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Wassenaar

Koerier Wassenaar - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Wassenaar? TK Koeriers, de ultieme koerier in Wassenaar sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Wassenaar bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Wassenaar dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Wassenaar een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Wassenaar? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Wassenaar ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Wassenaar : 088-6066800
Koeriersbedrijf Wassenaar vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Wassenaar

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Wassenaar - Snel, Betrouwbaar, Efficiënt!

Spoedkoerier Wassenaar staat synoniem voor snelheid. Onze koeriers leveren uw goederen en documenten in recordtijd, waar u ze ook nodig heeft. We begrijpen de waarde van tijd in de zakenwereld, en daarom bieden wij een ongeëvenaarde spoedservice voor bedrijven en particulieren in Wassenaar en omgeving.

Betrouwbaarheid, Onze Belofte

Bij Spoedkoerier Wassenaar draait alles om betrouwbaarheid. U kunt op ons rekenen om uw zendingen veilig en op tijd te bezorgen. Onze professionele chauffeurs en geavanceerde trackingtechnologie zorgen ervoor dat uw kostbare lading in veilige handen is, van ophalen tot afleveren.

Efficiëntie Voorop

Efficiëntie is de sleutel tot ons succes. Spoedkoerier Wassenaar stroomlijnt het bezorgproces om kosten laag te houden en onze tarieven concurrerend te maken. Of het nu gaat om kleine goederen of grote zendingen, wij zorgen ervoor dat uw goederen efficiënt worden afgehandeld.

Kies Spoedkoerier Wassenaar voor al uw bezorgbehoeften en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie waarop u kunt vertrouwen. Wij brengen uw zendingen daar waar u ze wilt, wanneer u ze wilt!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Wassenaar - Uw Betrouwbare Partner voor Koellogistiek

Bent u op zoek naar een partner die voldoet aan al uw koeltransportbehoeften? Zoek niet verder! Koeltransport Wassenaar staat klaar om u te voorzien van eersteklas koellogistiek op maat. Met onze expertise, toegewijd team en moderne wagenpark bieden wij de beste oplossingen voor al uw gekoelde vrachtvereisten.

Koeltransport Wassenaar: Ongeëvenaarde Betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid cruciaal is voor uw bedrijf. Bij Koeltransport Wassenaar stellen wij uw gemoedsrust voorop. Onze state-of-the-art koelvoertuigen worden nauwlettend onderhouden en voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid en temperatuurbeheersing. U kunt erop vertrouwen dat uw lading in de beste handen is.

Koeltransport Wassenaar: Maatwerk voor Uw Transportbehoeften

Elke zending is uniek, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw specifieke eisen. Of het nu gaat om geconditioneerd transport voor verse producten, farmaceutische goederen of andere gekoelde ladingen, Koeltransport Wassenaar staat voor u klaar met flexibele en kostenefficiënte oplossingen.

Kies voor Koeltransport Wassenaar en ervaar de kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk die uw transportactiviteiten naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw logistieke doelen te bereiken.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Wassenaar bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Wassenaar bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Maaldrift
 • Verlengde Hoge Klei
 • Van Hallstraat
 • Hofcampweg

Voor alle diensten van de koerier in Wassenaar bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Wassenaar: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Wassenaar voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Wassenaar. In een stad met meer dan 27.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Wassenaar zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Wassenaar? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom zou u kiezen voor een koerier vanuit Wassenaar in plaats van internationale luchtvracht voor spoedzendingen?

Binnen een straal van 2000 km is het vaak sneller om uw zending per koerier vanuit Wassenaar te laten vervoeren dan met het vliegtuig. Dit komt door de vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden gevolgd bij luchtvracht, evenals het transport van en naar de luchthaven.

Risicobeheersing

Het verzenden van zendingen per luchtvracht is niet alleen kostbaar, maar brengt ook een groter risico op beschadiging met zich mee omdat de producten tijdens het proces door vele handen gaan.

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, wat kan leiden tot foutieve afleveringen met aanzienlijke kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn uw lokale koeriersdienst in Wassenaar, 24/7 beschikbaar voor heldere communicatie en directe updates over de voortgang van uw transport, zoals de aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Op verzoek ontvangt u een track en trace-code waarmee u de koerier en/of de status van uw order in real-time kunt volgen. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop voor al uw transportbehoeften, en niet alleen kwantiteit. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk verkort.

Waarom een internationaal koerier vanuit Wassenaar en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Onze maximumsnelheid ligt aanzienlijk hoger dan die van een vrachtwagen, zowel nationaal als internationaal. Dit resulteert natuurlijk in aanzienlijke tijdsbesparingen, vooral op lange ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Wassenaar is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovermindering

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, wat de kans op beschadiging tot een minimum beperkt. Wanneer u onze koerierdienst in Wassenaar inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid dat uw goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld. Dit komt omdat wij toegewijd zijn aan het snel transporteren van uw goederen naar het afleveradres, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

Het verkeerd afleveren of zoekraken van goederen in opslag gaat namelijk gepaard met aanzienlijke kosten, gevolgen of inkomstenderving. Bovendien hoeven wij uw goederen niet over te laden voordat ze op het afleveradres worden bezorgd.

Reistijd en track en trace

Daarnaast zijn wij niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd tijdens uw sneltransport aanzienlijk verkort.

Bovendien houden wij u op korte lijnen op de hoogte van de verwachte aflevertijd van uw zending. Daarnaast bieden wij een live track en trace-optie waarmee u de koerier en/of de status van uw order in real-time kunt volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Wassenaar of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Wassenaar!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Wassenaar en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Wassenaar
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Wassenaar en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Wassenaar bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Wassenaar weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in WassenaarNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Wassenaar en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Wassenaar;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Wassenaar: Voor Tijdgevoelige Zendingen

Soms is haast geboden, zelfs in zo'n vredige omgeving als Wassenaar. De spoedkoerier Wassenaar staat altijd klaar voor tijdgevoelige zendingen, of het nu gaat om dringende zakelijke documenten, medische benodigdheden of persoonlijke pakketten. De efficiëntie van de spoedkoerier is van onschatbare waarde voor zowel inwoners als bedrijven die in deze stad gedijen.

Koeriersdienst Wassenaar:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Wassenaar een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Wassenaar? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Wassenaar zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Wassenaar
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Wassenaar: Een Idyllisch Juweel met Efficiënte Logistiek

Wassenaar, gelegen aan de Nederlandse kust, straalt historische pracht uit. Met zijn statige herenhuizen, weelderige bossen en uitgestrekte duinen is het een ware oase van schoonheid. Deze idyllische stad, omgeven door natuurlijke wonderen, heeft echter ook behoefte aan moderne gemakken. De koerier Wassenaar speelt een essentiële rol in het verbinden van deze betoverende plek met de rest van de wereld, met snelle en betrouwbare diensten.

Samenwerking in Gemeenschap

Wassenaar is niet alleen een plek van prachtige natuur en logistieke efficiëntie, maar ook van een hechte gemeenschap. Lokale evenementen, kunstgalerijen en actieve buurtverenigingen versterken de banden tussen de inwoners. De koerier Wassenaar en spoedkoerier Wassenaar zijn integraal verbonden met deze gemeenschap en dragen bij aan de naadloze logistiek die de stad draaiende houdt, terwijl ze ook de lokale samenwerking en solidariteit bevorderen.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Wassenaar nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Wassenaar nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Wassenaar?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Wassenaar

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Wassenaar moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Wassenaar:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Wassenaar en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Wassenaar

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Wassenaar