Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Winterswijk ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Winterswijk

Koerier Winterswijk - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Winterswijk? TK Koeriers, de ultieme koerier in Winterswijk sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Winterswijk bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Winterswijk dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Winterswijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Winterswijk? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Winterswijk ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Winterswijk : 088-6066800

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Winterswijk

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Winterswijk - Uw betrouwbare partner voor snelle leveringen

Op zoek naar een betrouwbare spoedkoerier in Winterswijk? Zoek niet verder! Spoedkoerier Winterswijk is dé oplossing voor al uw urgente leveringsbehoeften.

Met spoedkoerier Winterswijk bent u verzekerd van ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie in de regio. Onze ervaren chauffeurs staan 24/7 klaar om uw goederen met de hoogste prioriteit te bezorgen, waarbij wij rekening houden met elke seconde.

Veiligheid en zorgzaamheid

Bij spoedkoerier Winterswijk staat de veiligheid van uw zending voorop. Wij behandelen uw goederen met de grootste zorg en zorgen ervoor dat ze in perfecte staat op hun bestemming aankomen. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding.

Flexibele oplossingen voor u

Of u nu een dringend document, een kostbaar pakket of een medische levering heeft, spoedkoerier Winterswijk past zich aan uw behoeften aan. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.

Kies voor spoedkoerier Winterswijk en ervaar de gemoedsrust van een betrouwbare, snelle en zorgzame partner voor al uw spoedleveringen. Wij staan altijd voor u klaar om de klus te klaren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Winterswijk - Uw betrouwbare partner voor koeltransport

Op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport? Zoek niet verder! Bij koeltransport Winterswijk bieden wij efficiënte oplossingen voor al uw koeltransportbehoeften. Onze geavanceerde vloot en toegewijde chauffeurs zorgen ervoor dat uw goederen altijd op tijd en in optimale conditie op hun bestemming aankomen.

Veiligheid staat voorop bij koeltransport Winterswijk

Bij koeltransport Winterswijk staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze geavanceerde koelunits en strenge kwaliteitscontroles garanderen dat uw lading onder optimale omstandigheden wordt vervoerd, ongeacht de afstand. Uw producten blijven vers en onaangetast, en u kunt met een gerust hart vertrouwen op onze diensten.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid

Koeltransport Winterswijk begrijpt dat flexibiliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn in de transportsector. Onze op maat gemaakte oplossingen passen zich aan uw specifieke eisen aan, terwijl wij altijd streven naar punctualiteit en consistente prestaties. Kies voor koeltransport Winterswijk en ervaar de topkwaliteit in koeltransportdiensten die u verdient.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Winterswijk bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Winterswijk bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Vèèneslat Zuid
 • Kantorenlocatie Beatrixpark
 • Europark
 • Spoorzone

Voor alle diensten van de koerier in Winterswijk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Winterswijk: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Winterswijk voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Winterswijk. In een stad met meer dan 28.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Winterswijk zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Winterswijk? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom zou u kiezen voor een koerier vanuit Winterswijk in plaats van internationale luchtvracht voor spoedzendingen?

Binnen een straal van 2000 kilometer blijkt het vaak sneller en efficiënter te zijn om spoedzendingen vanuit Winterswijk te versturen via een koeriersdienst dan per vliegtuig. Dit komt door de vele vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchttransport, evenals het transport van en naar luchthavens.

Minimalisering van risico, maximalisering van zekerheid

Het verzenden van goederen via luchtvracht is niet alleen duur, maar brengt ook aanzienlijk meer risico op beschadiging met zich mee, aangezien de producten tijdens het proces door vele handen gaan. Bij ons gaan de goederen echter rechtstreeks van het laadadres naar het afleveradres zonder tussenstops. Bovendien worden er bij ons geen andere goederen bijgeladen of naast de uwe geplaatst, wat de kans op schade minimaliseert.

Betrouwbaarheid van topniveau

Bij het verzenden van zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat goederen vast komen te zitten in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij bieden betrouwbare koeriersdiensten in Winterswijk die 24/7 beschikbaar zijn voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort als extra voordeel.

Waarom zou u kiezen voor een internationale koerier vanuit Winterswijk in plaats van klein spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Onze internationale koeriersdienst biedt aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal. Dit resulteert vanzelfsprekend in aanzienlijke tijdsbesparingen, vooral op lange afstanden! Bovendien rijden wij rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops.

Risicobeheersing

Bij ons worden uw goederen niet gemengd met andere ladingen, wat het risico op beschadiging tot een minimum beperkt. Wanneer u ons als koeriersbedrijf in Winterswijk inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid dat uw goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld. Dit komt omdat wij dedicated zijn aan het snel transporteren van uw goederen naar het afleveradres, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

Het verkeerd afleveren of zoekraken van goederen in opslag gaat namelijk gepaard met aanzienlijke kosten, gevolgen of inkomstenderving. Bovendien hoeven wij uw goederen niet over te laden voordat ze op het afleveradres worden bezorgd.

Reistijd en track en trace

Daarnaast zijn wij niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden van vrachtwagenchauffeurs. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd tijdens uw sneltransport aanzienlijk verkort.

Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de verwachte aflevertijd van uw zending. Daarnaast bieden wij een live track en trace-optie waarmee u de koerier en/of de status van uw order in real-time kunt volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Winterswijk of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Winterswijk!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Winterswijk en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Winterswijk
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Winterswijk en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Winterswijk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Winterswijk weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in WinterswijkNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Winterswijk en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Winterswijk;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Winterswijk: Snel en betrouwbaar

Spoedkoerier Nieuwkoop speelt een cruciale rol in de lokale economie, waar bedrijven en inwoners vertrouwen op snelle en betrouwbare bezorgdiensten. Of het nu gaat om goederen, documenten of boodschappen, de koeriers zorgen ervoor dat alles op tijd en in perfecte staat wordt afgeleverd. Spoedkoerier Nieuwkoop komt in actie wanneer de tijd dringt, en hun diensten zijn van onschatbare waarde voor de stad.

Koeriersdienst Winterswijk:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Winterswijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Winterswijk? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Winterswijk zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Winterswijk
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Winterswijk: Een bruisende stad in de Achterhoek

Winterswijk, een pittoreske stad gelegen in de prachtige Achterhoek, ademt historie en charme. Met een inwonersaantal van circa 28.000 heeft de stad zijn eigen identiteit behouden. Winterswijk is rijk aan historische gebouwen, zoals het imposante kasteel dat het centrum siert. Bezoekers kunnen de rijke geschiedenis van de stad verkennen via de vele musea en monumenten die Winterswijk rijk is.

Natuurschoon en rust

Winterswijk heeft niet alleen een bruisend stadsleven, maar biedt ook een oase van rust in zijn natuurlijke omgeving. De stad wordt omringd door prachtige bossen en uitgestrekte velden, ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Dankzij spoedkoerier Winterswijk kunnen inwoners en bezoekers zorgeloos genieten van de rust, wetende dat hun dringende leveringen snel en veilig zullen worden bezorgd. Winterswijk is een stad die het beste van beide werelden biedt: geschiedenis en modern gemak, omringd door de serene schoonheid van de Achterhoek.

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg

Een spoedkoerier uit Winterswijk nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Winterswijk nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Winterswijk?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Winterswijk

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Winterswijk moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Winterswijk:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Winterswijk en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Winterswijk

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Winterswijk