Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier Zwijndrecht? TK Koeriers dé spoedkoerier in Zwijndrecht

Koerier Zwijndrecht - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Zwijndrecht? TK Koeriers, de ultieme koerier in Zwijndrecht sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Zwijndrecht voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Zwijndrecht dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zwijndrecht een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zwijndrecht? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Zwijndrecht ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Zwijndrecht: 088-6066800
Koeriersdienst Zwijndrecht luchtfoto koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Zwijndrecht

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Zwijndrecht - Uw snelste schakel in leveringen

Spoedkoerier Zwijndrecht is uw betrouwbare partner voor razendsnelle en zorgvuldige leveringen in Zwijndrecht en omstreken. Met een sterke reputatie op het gebied van spoedzendingen, garanderen wij dat uw goederen altijd op tijd en in perfecte staat aankomen.

Efficiëntie en snelheid: Onze handtekening

Efficiëntie en snelheid vormen de kern van onze dienstverlening. Spoedkoerier Zwijndrecht streeft naar perfectie bij elke levering. Onze ervaren chauffeurs en geavanceerde logistieke systemen zorgen ervoor dat uw zendingen met maximale efficiëntie worden afgehandeld.

24/7 beschikbaarheid van spoedkoerier Zwijndrecht

Wij begrijpen dat spoedleveringen geen wachttijd verdragen. Daarom staat spoedkoerier Zwijndrecht 24/7 paraat om uw spoedzendingen snel en veilig te verwerken, ongeacht het tijdstip.

Kies voor spoedkoerier Zwijndrecht voor een ongeëvenaarde leveringservaring. Wij zijn vastbesloten om uw verwachtingen te overtreffen en uw zendingen met snelheid en precisie te behandelen. Uw succes is onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Zwijndrecht - Betrouwbaar en toegewijd

Bij koeltransport Zwijndrecht begrijpen wij dat uw verse goederen geen compromissen tolereren. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw lading van begin tot eind onder de juiste omstandigheden wordt vervoerd.

Koeltransport Zwijndrecht: Temperatuurprecisie

Onze geavanceerde koelwagens zijn uitgerust met nauwkeurige temperatuurregelsystemen. Zo bent u altijd verzekerd van de optimale conditie van uw producten, ongeacht de afstand.

Koeltransport Zwijndrecht: Uw succes, onze missie

Bij koeltransport Zwijndrecht is uw succes onze missie. Wij zijn flexibel, punctueel en staan klaar om aan al uw koeltransporteisen te voldoen. Vertrouw op ons voor een naadloze logistieke ervaring.

Koeltransport Zwijndrecht - uw keuze voor zorgeloos koeltransport. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat en ontdek de perfecte oplossing voor uw verse producten.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Zwijndrecht bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Zwijndrecht bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bakestein
 • Develpoort
 • Gors
 • De Geer
 • Molenvliet

Voor alle diensten van de koerier in Zwijndrecht bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Zwijndrecht: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Zwijndrecht voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Maastricht. In een stad met meer dan 45.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Zwijndrecht zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Zwijndrecht? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Zwijndrecht?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Zwijndrecht te verzenden dan met het vliegtuig. Dit komt door de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. Bij ons gaan de goederen niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Bovendien worden er bij ons geen goederen bij geladen of tegen goederen aangezet, waardoor de schade beperkt blijft tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Zwijndrecht, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Zwijndrecht en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Zwijndrecht is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Zwijndrecht is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Zwijndrecht of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Zwijndrecht!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Zwijndrecht en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Zwijndrecht
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Zwijndrecht en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Zwijndrecht bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Zwijndrecht weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in ZwijndrechtNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Zwijndrecht en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Zwijndrecht;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Zwijndrecht: Een moderne stad met traditionele warmte

Zwijndrecht combineert moeiteloos moderne voorzieningen met de warmte van een traditionele gemeenschap. Spoedkoeriers in Zwijndrecht zorgen ervoor dat de stad snel blijft functioneren en met de rest van Nederland verbonden blijft. In Zwijndrecht kun je genieten van het beste van beide werelden - een stad die meegroeit met de tijd en toch vasthoudt aan haar hartelijke, lokale karakter.

Koeriersdienst Zwijndrecht:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zwijndrecht een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zwijndrecht? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Zwijndrecht zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Zwijndrecht
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Zwijndrecht: Een levendige gemeente aan de Maas

Met een bevolking van ongeveer 45.000 inwoners is Zwijndrecht een bruisende gemeente gelegen aan de prachtige oevers van de Maas. Deze stad biedt niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook moderne voorzieningen en is de thuisbasis van zowel koerier Zwijndrecht als spoedkoerier Zwijndrecht, die van cruciaal belang zijn voor de lokale bedrijvigheid.

Cultuur en samenleving

Zwijndrecht heeft een levendige culturele scene met tal van evenementen, kunstgalerijen en lokale festiviteiten. De gemeenschap bloeit dankzij de inzet van bedrijven zoals koerier Zwijndrecht en spoedkoerier Zwijndrecht, die een onmisbare rol spelen in het verbinden van mensen, bedrijven en culturele instellingen. Samen vormen zij het kloppende hart van deze dynamische gemeente aan de Maas

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Zwijndrecht nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Zwijndrecht nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Zwijndrecht?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Zwijndrecht

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Zwijndrecht moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Zwijndrecht:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Zwijndrecht en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Zwijndrecht

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Zwijndrecht