Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koeriersdienst Duitsland? TK Koeriers: dé internationale koerierdienst

Koeriersdienst Duitsland - Op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst voor transport naar Duitsland? Maak kennis met onze uitstekende service bij TK Koeriers. Met meer dan 15 jaar ervaring in internationaal transport, zijn we de experts die u nodig heeft. Gemiddeld binnen slechts 30 minuten na uw orderbevestiging zijn we ter plaatse, dankzij ons uitgebreide netwerk van ervaren koeriers en ons eigen deskundige team van chauffeurs en kantoorpersoneel. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar voor internationale spoedopdrachten.

Of uw zending nu klein en licht is, zoals een envelop, of groter en zwaarder tot duizenden kilo's, zoals meerdere pallets of losse goederen, wij bezorgen het snel op elk adres in Nederland en de rest van Europa. Uw goederen zijn bij ons verzekerd tijdens het transport binnen Europa.

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag voor onze koeriersdienst? Bel dan voor een spoedkoerier ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersbedrijf Duitsland vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koeriersdienst Duitsland

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier van onze koeriersdienst naar Duitsland - Snelle en betrouwbare leveringen

Bent u met spoed op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst voor leveringen van en naar Duitsland?

Zoek niet verder - onze spoedkoerier naar Duitsland is de oplossing die u nodig heeft. Met onze koeriersdiensten bent u verzekerd van snelle en betrouwbare leveringen, keer op keer.

Ongekende snelheid

Als het aankomt op ongekende snelheid, begrijpt onze spoedkoerier voor Duitsland de waarde van tijd als geen ander. Dankzij onze speciale spoedkoerierdiensten worden uw zendingen met maximale snelheid naar hun bestemming in Duitsland gebracht. Vergeet vertragingen en onnodig gedoe; uw spoedleveringen zijn in deskundige handen.

24/7 koeriersdienst

Onze transportservice staat 24/7 paraat. Of het nu dag of nacht is, u kunt altijd op spoedkoerier Duitsland rekenen voor dringende leveringen naar Duitsland. Onze deskundige klantenservice en real-time trackingopties houden u continu op de hoogte van de voortgang van uw goederen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze diensten.

Wacht niet langer wanneer elke seconde telt. Kies voor de spoedkoerier naar Duitsland voor snelle, betrouwbare en 24/7 spoedleveringen van en naar Duitsland. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport voor onze koeriersdienst naar Duitsland?

Dankzij onze jarenlange expertise zijn wij de transportspecialist op het gebied van koeltransport van en naar Duitsland. Onze op maat gemaakte diensten waarborgen de kwaliteit en aankomst van uw temperatuurgevoelige vracht.

Betrouwbare temperatuur gereguleerde oplossingen

Onze internationale koeriersdienst is gefocust op betrouwbaarheid en snelheid. Met moderne koelwagens en geperfectioneerde temperatuurbeheersingssystemen verzekeren wij dat uw goederen veilig en in optimale conditie blijven gedurende de gehele rit.

Flexibiliteit voor uw transportbehoeften

Wij begrijpen dat elk koeltransport unieke eisen met zich meebrengt. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die volledig afgestemd zijn op uw specifieke transportwensen. Of het nu gaat om geconditioneerd koeltransport of bevroren vracht, wij passen ons moeiteloos aan aan uw wensen.

Wanneer het aankomt op koeltransport met onze koeriersdienst van en naar Duitsland, is ons team uw betrouwbare partner. Van de zorgvuldige behandeling van uw vracht tot punctuele leveringen, kunt u op ons rekenen. Ervaar de naadloze samensmelting van expertise, betrouwbaarheid en flexibiliteit met koeltransport naar Duitsland.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Internationale koerierdienst naar Duitsland

Vertrouw op onze efficiënte internationale koeriersdienst naar Duitsland. Snel, betrouwbaar en de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Met onze 24/7 service en mogelijkheid tot real-time tracking van de zending en orderstatus leveren wij uw goederen verzekerd, ongekend snel en probleemloos op elke bestemming in Europa. Kies voor succesvolle verzendingen, kies voor TKkoeriers!

Voor meer informatie bekijk onze pagina internationaal koerier

Welke goederen verzenden jullie per koeriersdienst naar Duitsland?

Onze internationale koeriersdienst naar Duitsland verzendt moeiteloos een breed scala aan goederen, van klein tot groot , ongekoeld en gekoeld/diepvries en van licht tot zwaar. Ongeacht uw verzendwensen, wij leveren betrouwbaar en snel door heel Europa.

Uw spoedzending kan worden afgeleverd per spoedkoerier met een bestelbus of vrachtwagen. Wij hebben zelfs de mogelijkheid voor spoedtransport per vliegtuig als het pakket handzaam is, informeer naar de voorwaarden.

Kies voor onze veelzijdige oplossingen en bereik succesvolle internationale zendingen met TKkoeriers!

Voor meer informatie over de goederen en services die wij bieden bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Hoe snel kan jullie koeriersdienst leveren in Duitsland?

Door ons uitgebreide en landelijk dekkende netwerk van internationale spoedkoeriers binnen Nederland kunnen wij uw zending in Duitsland al leveren binnen 1 uur, dit is wel afhankelijk van de afhaallocatie binnen Nederland en de afleverlocatie in Duitsland.

Met onze internationale koerier naar Duitsland kunnen wij in een supersnelle tijd leveren, vanaf 1 uur en uiterlijk binnen 10 uur geleverd vanuit heel Nederland overal in Duitsland geleverd! Om realtime op de hoogte te blijven over de voortgang van de internationale zending is er de mogelijkheid om de koerier live te volgen aan de hand van een track en trace volgsysteem.

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Wat is dedicated spoedtransport per koeriersdienst naar Duitsland?

Dedicated spoedtransport per koeriersdienst naar Duitsland is een hoogwaardige dienst waarbij een voertuig voor transport uitsluitend voor uw internationale zending wordt ingezet. Dit betekent dat er geen tussenstops worden gemaakt en de focus ligt op snelheid en directe levering.

Het biedt de snelste en meest betrouwbare manier om dringende goederen van Nederland naar Duitsland te verzenden, met minimale vertragingen, kans op beschadiging of een verkeerde levering en maximale aandacht voor uw specifieke transportwensen.

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Welke voertuigen hebben jullie als koeriersdienst naar Duitsland?

Ons veelzijdige internationale koeriersbedrijf voor uw transport naar Duitsland beschikt over een uitgebreid wagenpark om aan al uw verzendbehoeften te voldoen.

Wij bieden een breed scala aan voertuigen, waaronder bestelwagens, vrachtwagens met en zonder klep en zelfs koelwagens of ADR aangepaste voertuigen. Kleine spoedzendingen kunnen wij zelfs per vliegtuig leveren mocht dit tijdswinst opleveren.

Met ons diverse wagenpark kunnen we alle soorten goederen, van klein tot groot en van licht tot zwaar, efficiënt en veilig bezorgen overal in Europa."

Zijn de goederen verzekerd met jullie koeriersdienst voor Duitsland?

Vrijwel alle goederen die wij transporteren naar Duitsland per koerier of vrachtwagen zijn verzekerd volgens de algemene AVC en CMR vervoerscondities. Ook zijn uw goederen binnen Nederland en internationaal verzekerd middels een aanvullende koeriersverzekering tot €........ verder kunt u zelf altijd een aanvullende verzekering afsluiten per zending bij een verzekeraar die eenmalige zendingen verzekerd noemens...................

Koeriersdienst voor transport naar Duitsland

Onze eersteklas koeriersdienst garandeert efficiënt en betrouwbaar transport naar Duitsland. Met snelle levering, veiligheid en trackingopties als prioriteit, bieden wij de perfecte oplossing voor uw internationale spoedzendingen. Profiteer van onze concurrerende tarieven en ervaar moeiteloze leveringen naar Duitsland. Kies voor gemak, kies voor TKkoeriers!

Of het nu om spoedzendingen, gevoelige ladingen of bulkvracht gaat, wij bieden een oplossing op maat. Met state-of-the-art technologie kunt u uw zendingen volgen en uw logistiek optimaliseren. Ontdek hoe wij uw transportbehoeften vervullen en gaan voor kwaliteit , snelheid en korte communicatie lijnen.

Zijn er douane documenten nodig voor transport met een koerierdienst naar Duitsland?

Voor het vervoer van Uniegoederen met ons koeriersbedrijf naar Duitsland zijn binnen de Europese Unie geen documenten nodig.

Boekt u een transportorder via TKkoeriers naar of door landen die niet bij de Europese Unie behoren verzorgen wij gratis de douane formaliteiten!

Wilt u meer informatie weten over transport naar niet EU landen en douaneformaliteiten bezoek dan onze pagina internationaal koerier

Spoedopdracht voor onze koeriersdienst naar Duitsland? Onze specialisatie.

Onze expertise ligt in het razendsnel inspelen op uw internationale spoedopdrachten binnen de gehele Europese Unie en op nationaal niveau. Zoals eerder vermeld, garanderen we dat we gemiddeld binnen 30 minuten op uw locatie zijn na orderbevestiging, vaak zelfs sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons de hoogste prioriteit! Heeft u een spoedkoerier via onze internationale koeriersdienst nodig?

Ons spoednummer voor een spoedrit of levering op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen zonder tijdsdruk, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij begrijpen als geen ander hoe cruciaal spoedopdrachten kunnen zijn. Ze kunnen aanzienlijke inkomstenderving of kosten besparen, zowel voor u als voor uw klanten. Denk aan naleveringen, essentiële documenten of machineonderdelen die nodig zijn om een productieproces te hervatten. Eén van onze klanten is bijvoorbeeld de overheid, waarvoor we documenten door heel Europa bezorgen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Bovendien bieden we de optie om twee chauffeurs in te zetten op één bestelbus, waardoor reistijd en rusttijd worden geminimaliseerd, en uw producten nog sneller op de plaats van bestemming arriveren.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Duitsland?

Een spoedkoerier met onze koeriersdienst naar Duitsland is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationale koeriersdienst ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen met een internationaal koerier een razendsnelle aanrijtijd en aflevertijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag?

Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

 

Koeriersdienst voor internationaal transport naar Duitsland? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier naar Duitsland?

Voor afstanden tot 2000 km is het namelijk vaak sneller om uw zending te vervoeren naar Duitsland per koeriersdienst in plaats van met het vliegtuig. Dit heeft te maken met de vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles, vliegschema's die moeten worden gevolgd voor luchtvracht, en uiteraard het transport van en naar het vliegveld.

Risico's minimaliseren

Het verzenden van goederen via luchtvracht is niet alleen kostbaar, maar

Lees verder
brengt ook aanzienlijk meer risico op schade met zich mee, omdat de producten tijdens het proces van hand tot hand gaan.

Tijdens het transportproces van uw goederen via luchtvracht bestaat het risico dat de goederen kwijt raken of de zending vertraging op loopt tijdens de op- en overslagfaciliteiten, of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, wat kan resulteren in onjuiste leveringen en hoge kosten, gevolgschade of verlies van inkomsten.

Wij zijn uw betrouwbare internationale koeriersdienst voor Duitsland, en we zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op duidelijke communicatie en directe lijnen om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw transport, zoals verwachte aflevertijden en orderstatussen.

Track en trace

Indien gewenst ontvangt u een track en trace code om de koerier en/of de status van uw bestelling in real-time te volgen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit, niet naar kwantiteit, in al uw transportwensen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk kan verminderen.

Waarom een internationaal koerier naar Duitsland en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Voor afstanden tot 2000 km is het namelijk vaak sneller om uw zending naar Duitsland te vervoeren via onze koeriersdienst in plaats van met het vliegtuig. Dit komt door de vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles, en de strikte vliegschema's die gevolgd moeten worden in de luchtvrachtsector, evenals het transport van en naar het vliegveld.

Lees verder

Minimaliseer risico’s

Het versturen van zendingen via luchtvracht is niet alleen kostbaar, maar brengt ook aanzienlijk meer risico op beschadiging met zich mee, omdat de producten tijdens het proces van hand tot hand gaan.

Bij het verzenden van uw goederen via luchtvracht bestaat het risico dat de goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten, of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, wat kan resulteren in verkeerde leveringen met aanzienlijke kosten, gevolgschade, of verlies van inkomsten tot gevolg.

Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst voor Duitsland en staan 24/7 voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op duidelijke communicatie en directe lijnen om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw transport, zoals verwachte aflevertijden en orderstatussen.

Traceerbaarheid

Indien gewenst ontvangt u een track en trace code om de koerier en/of de status van uw bestelling in real-time te volgen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit, niet naar kwantiteit, in al uw transportbehoeften. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk kan verminderen.

Voor een spoedkoerier met onze koeriersdienst vanaf of naar Duitsland of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw spoedtransport.

Als koeriersdienst voor Duitsland meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koeriersdienst naar Duitsland | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationale koeriersdienst al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Duitsland
 • Koeriersdienst naar Duitsland 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Duitsland: betrouwbaar en flexibel

In talrijke Europese landen, waaronder Duitsland, staan wij bekend als een betrouwbare en uiterst doeltreffende koeriersdienst. Onze service is niet alleen opvallend snel, maar ook zeer kostenefficiënt. Dit kan, samen met uw factuur, een doorslaggevende rol spelen bij uw klanten bij het plaatsen van een bestelling bij uw bedrijf. Vele ondernemers hebben al met genoegen gebruikgemaakt van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn buitengewoon flexibel in hun werk en dragen een aanzienlijke mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriersdienst voor Duitsland kunt u rekenen op tijdige bezorging en een keurige aflevering van uw goederen.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar DuitslandNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat  (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Duitsland

Duitsland is het land in Europa met de meeste buurlanden, het heeft er maar liefst negen! Onze buurland heeft het grootste bevolkingsaantal in Europa, met 82 miljoen inwoners. Berlijn is niet alleen de huidige hoofdstad van Duitsland, maar ook de grootste stad van het land.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Duitsland:

 • Berlijn
 • Hamburg
 • München
 • Köln
 • Frankfurt am Main
 • Stuttgart
 • Düsseldorf
 • Dortmund
 • Essen
 • Leipzig
 • Bremen

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie over onze diensten bezoekt u onze koeriersdiensten pagina.

Snel en betrouwbaar spoedtransport met onze koeriersdienst naar Duitsland

Uw spoedzendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig met onze koeriersdienst naar Duitsland moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Duitsland:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport met onze koeriersdienst naar Duitsland en verzeker u van snelle, veilige leveringen overal in Duitsland. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Order instructievideo voor een koerier naar Duitsland.

Een internationaal spoedkoerier naar Duitsland nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier van onze koeriersdienst naar Duitsland nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat kost een koeriersdienst naar Duitsland?

Transparantie staat centraal bij onze internationale koeriersdienst. Wij hechten er waarde aan om de kosten helder en duidelijk aan u te communiceren, zonder onverwachte toeslagen of extra kosten, zoals filetarieven, brandstoftoeslagen of spoedtoeslagen.

De kosten zijn afhankelijk van de afstand, grote en gewicht van de goederen, het spoedkarakter van de zending en het soort transportmiddel en ligging van het land.

De betaling vindt altijd plaats achteraf via een factuur, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan! Voor uitgebreide informatie over onze tarieven en eventuele toeslagen, verwelkomen wij u graag op onze tarieven-koeriersdienst pagina.

 

Vraag direct een offerte aan voor een koeriersdienst naar Duitsland

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koeriersdienst naar Duitsland