Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier Heerenveen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Heerenveen

Koerier Heerenveen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Heerenveen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Heerenveen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Heerenveen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Heerenveen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Heerenveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Heerenveen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Heerenveen naar ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-60666810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Heerenveen: 088-6066800
Koeriersdienst Heerenveen waterkant koerier
Koeriersbedrijf Heerenveen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Heerenveen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Heerenveen - Uw weg naar snelle en betrouwbare leveringen

Spoedkoerier Heerenveen is de naam die u kunt vertrouwen voor snelle en veilige leveringen in en rondom Heerenveen. Onze jarenlange ervaring in spoedzendingen is ongekend, wat betekent dat je altijd op ons kunt rekenen voor tijdige leveringen.

Efficiënte leveringen met spoedkoerier Heerenveen

Efficiëntie en snelheid vormen de kern van onze koeriersdienst. Spoedkoerier Heerenveen streeft naar de hoogste graad van efficiëntie bij elke zending die wij behandelen. Onze deskundige koeriers en geavanceerde logistieke oplossingen garanderen dat uw zendingen nauwkeurig en met spoed worden afgeleverd.

24/7 bereikbaarheid van spoedkoerier Heerenveen

Bij spoedkoerier Heerenveen begrijpen wij dat noodsituaties op elk moment kunnen plaatsvinden. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar om uw spoedzendingen snel en probleemloos te verwerken.

Kies spoedkoerier Heerenveen als uw partner voor snelle en betrouwbare leveringen. Wij voldoen aan uw verwachtingen en zullen altijd klaarstaan om uw goederen snel en veilig naar hun bestemming te brengen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

image-placeholer
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Heerenveen - Uw partner in temperatuurgevoelige logistiek

Bent u op zoek naar betrouwbaar koeltransport in Heerenveen? Zoek niet verder! Bij koeltransport Heerenveen hebben wij de expertise en de infrastructuur om uw verse goederen op de juiste temperatuur te houden, van het laden tot aan de eindbestemming.

Onze voordelen

 1. Temperatuurbeheersing: Onze geavanceerde koelwagens zijn uitgerust met state-of-the-art temperatuurregelingssystemen, zodat uw producten altijd in optimale conditie blijven.
 2. Punctualiteit: Bij koeltransport Heerenveen begrijpen wij het belang van tijdige levering. Ons betrokken en deskundige team zorgt ervoor dat uw lading op schema aankomt, telkens weer.
 3. Flexibiliteit: Of u nu kleine hoeveelheden of grote partijen wilt verzenden, ons koeltransport past zich aan uw behoeften aan.

Geconditioneerd transport Heerenveen: Uw partner in gekoeld transport

Koeltransport Heerenveen is uw partner voor efficiënte en betrouwbare koellogistiek. Wij streven ernaar om uw verse goederen op de best mogelijke manier te behandelen, en onze toewijding aan kwaliteit en punctualiteit is ongekend. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw koeltransportwensen in Heerenveen en omstreken.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Heerenveen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Heerenveen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Sportstad Heerenveen
 • Nijehaske
 • Businesspark Friesland
 • Leeuwardenstraatweg
 • Kanaal
 • Spikerboor en de Polsleatwei
 • Haskerveen
 • Internationaal bedrijvenpark Friesland

Voor alle diensten van koerier Heerenveen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Heerenveen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Maastricht voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Heerenveen. In een stad met ruim 50.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Heerenveen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Heerenveen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom Kiezen voor Spoedkoerier Heerenveen boven Internationaal Vliegvervoer?

Efficiëntie en Snelheid binnen 2000 km

Overweegt u internationaal vervoer per vliegtuig? Spoedkoerier Heerenveen biedt een efficiënter en sneller alternatief binnen een afstand van 2000 km. Vermijd de vertragende laad- en losprocedures, documentformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die gepaard gaan met luchtvervoer. Ontdek waarom onze koeriersdienst een optimale keuze is voor uw spoedzendingen.

Minimaal Risico, Maximale Zekerheid

Bij luchtvracht lopen zendingen niet alleen financiële kosten op, maar ook aanzienlijk meer risico op beschadiging. Spoedkoerier Heerenveen minimaliseert dit risico door direct laden op het laadadres en lossen op het afleveradres. Geen tussenstops, geen extra belading - en daarmee beperken we schade tot een minimum. Ontdek de veiligheid en zekerheid van onze directe aanpak.

Ongekende Betrouwbaarheid

Vertrouw op Spoedkoerier Heerenveen als uw betrouwbare koeriersdienst, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie, korte lijnen en directe updates over uw zending. Voorkom het risico van opslagvertragingen en adresverwisselingen bij luchtvervoer. Wij garanderen betrouwbaarheid bij elke stap van uw transportproces.

Altijd Inzichtelijk, Altijd Kwaliteit

Bij Spoedkoerier Heerenveen staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportwensen. Vraag een traceercode aan voor real-time monitoring van de koerier en/of orderstatus. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, waardoor de reistijd drastisch wordt verkort. Kies voor transparantie, kwaliteit en flexibiliteit met onze spoedkoerier in Heerenveen.

Waarom geen spoedtransport per vrachtwagen?

Waarom Kiezen voor Spoedtransport per Koerier Heerenveen?

1. Razendsnelle Levering voor Tijdswinst

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden nationaal en internationaal biedt ons spoedtransport vanuit Heerenveen een aanzienlijke tijdsbesparing, vooral op lange afstanden. Ontdek hoe wij snelheid combineren met efficiëntie op de weg, rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussenstops.

2. Minimaal Risico, Maximale Bescherming

Bij TK Koeriers Heerenveen vermijden we het laden van andere goederen naast die van u, waardoor het risico op beschadiging tot een minimum wordt beperkt. Met maximale persoonlijke toewijding en dedicated transport zorgen wij ervoor dat uw waardevolle zending veilig en onbeschadigd aankomt op de juiste bestemming.

3. Ongeëvenaarde Betrouwbaarheid

Kies voor betrouwbaarheid met TK Koeriers Heerenveen. Vermijd risico's van opslagproblemen en verwisselde adressen. Wij garanderen directe leveringen zonder tussenstops, waardoor de potentiële kosten en gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen worden geminimaliseerd.

4. Snelheid, Transparantie en Track en Trace

In tegenstelling tot de verplichte rusttijden van vrachtwagenchauffeurs bieden wij flexibiliteit. Voeg een extra chauffeur toe om de reistijd aanzienlijk te verminderen. Bij TK Koeriers Heerenveen houden we u op de hoogte van aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time monitoring van de koerier en/of orderstatus. Kies voor snelheid, transparantie en volledige controle met ons spoedtransport per koerier Heerenveen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Heerenveen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Heerenveen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Heerenveen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Heerenveen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Heerenveen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Heerenveen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Heerenveen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in HeerenveenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en en staan met onze koerier Heerenveen daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Heerenveen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Heerenveen: Economische motor

Spoedkoerier Heerenveen draagt bij aan de economische motor van de stad. De regio heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk zakelijk knooppunt, met talloze bedrijven die bloeien in diverse sectoren. Het Abe Lenstra Stadion is niet alleen een sportlocatie, maar ook een evenementencentrum dat de lokale economie ondersteunt met concerten en conferenties.

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Koeriersdienst Heerenveen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Heerenveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Heerenveen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Heerenveen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Heerenveen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Heerenveen: Stad van bedrijvigheid

Heerenveen, gelegen in het prachtige Friesland, is een stad doordrenkt van historische rijkdom. Met een inwonersaantal van ruim 50.000 mensen is het een bloeiende gemeente. Koerier Heerenveen speelt hier een belangrijke rol in het handhaven van de stedelijke bedrijvigheid. De stad is trots op zijn rijke geschiedenis, die teruggaat tot de 16e eeuw. Het herbergt indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Abe Lenstra Stadion, een bedevaartsoord voor voetbalfans.

Cultuur en natuur

Heerenveen combineert bedrijvigheid met de prachtige natuurlijke omgeving van Friesland. Koerier Heerenveen is van onschatbare waarde voor het transporteren van lokale producten en goederen naar nationale en internationale bestemmingen. Spoedkoerier Heerenveen garandeert snelle leveringen om de stad naadloos met de rest van de wereld te verbinden. Met zijn historie, economie en natuurlijke schoonheid is Heerenveen een stad die voor altijd in het hart van Friesland zal blijven schitteren.

Koerier in Friesland

Een spoedkoerier uit Heerenveen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Heerenveen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Heerenveen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Heerenveen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Heerenveen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Heerenveen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Heerenveen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Heerenveen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Heerenveen